bulent ersoy, evleniyormu, basın acıklaması, kimle evleniyor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Basında cıkan 18 Temmuzda evleneceği ile haberler uzerine bir basın acıklaması yapan Bulent Ersoy bakın neler soylemiş;
“Kırk seneyi aşan sanat yaşamımda, bu şekilde bir cok hayali senaryolarla uğraşıp durdum… Ama hep terbiyemle; kalitemi bozmadan ve sadece doğruları soyleyerek karşımdakileri utandırmaya calıştım…
Cok acık ve net soyluyorum; Ben hic bir basın muntesibi değerli arkadaşımla evlilik konusunu iceren bir roportaj yapmadım…. Yapmadığım gibi, ‘18 Temmuz’da evleniyorum!..’şeklinde bir tarih de vermedim…
Bunlar sadece hayal mahsulu senaryolar… 18 Temmuz Pazartesi sabahı herkes gorecek ki, Bulent Ersoy evli değil, yine bekar olarak muhterem musiki severlerin karşısında olacak…
Kaldı ki bir kadının hayatında fevkalade onem arzeden “evlilik” muesesinin kurulmasında; giyecek olduğu gelinliğinin ne denli olağanustu bir onem taşıdığı bir gercektir… Ki bu isim Bulent Ersoy olursa, durum daha da buyuk bir onem taşır…
Eğer Bulent Ersoy evlenecekse; koskoca Yıldırım Mayruk’lar, koskoca Nur Yerlitaş’lar,hatta ve hatta yurt dışındaki buyuk modacılar duruken, Bulent Ersoy gibi birdaha yerine yenisi koyulamayacak bir markanın, sıradan bir terziye gelinlik diktirmesi sizce mumkun mu?..
O bahsedilen yerdeki bulunuş nedenim: “Sadece ve sadece doğum gunumu de kutladığım; İzmir Karizma gece klubunde sahne alan, İzmir’in mahalli sanatcısı Suat Su’nun diktirmekte olduğu bir sahne tuvaletinin provası nedeniyle, kendisiyle birlikte “10” dakika oraya uğramamdı…
Netice itibarıyla Ne evlilik; ne de iddia edildiği gibi gelinlik diktirmem soz konusudahi değildir… 18 Temmuz tarihi geldiğinde, soylediğim tum cumlelerin gerceği yansıttığı apacık ortaya cıkacaktır… Ama en buyuk merakım; bu hayal mahsulu senaryoları ortaya atanların, 18 Temmuz sabahı kendilerini nasıl gun ışıgına cıkaracakları?.. Ben de sizler gibi merakla bekliyorum…
Muhterem kamuoyu ve muhterem musiki severlere duyduğum en derin
saygılarımla…”
Bulent Ersoy
Ben şimdi cok merak ediyorum doğrusu melekler,şimdi bu 18 Temmuz lafı nerden cıktı?
Acaba soyledi de soylemedim diye inkar yoluna mı gidiyor?
Yoksa işguzar bir gazeteci cıkıp bir kuyuya taş attı,40 kişi cıkaramıyor mu?
Siz ne dersiniz?