bulent ersoy tarkan dueti
bulent ersoy ve tarkan, dueti, sahnesi, duet sonrası, birlikte şarkı soylediler, haberleri

Bulent Ersoy ve Tarkan, birlikte sahne almış ve duet yapmışlar. Zira bunun sonucunda basında "Bulent Ersoy, Tarkan'a para verdi" gibi soylentiler cıkmış. İşte Bulent Ersoy'un o soylentilere cevabı Melek'ler!

Bulent Ersoy, onceki gece Gunay Restoran’da sahneye cıktı. Hurriyet'in haberine gore, cok keyifli olduğu gozlenen sanatcı, sahne programının ardından gazetecilerle bir araya geldi.

“Cok guzel bir geceydi, gercekten tatmin oldum” diyen Ersoy, yaptıkları duet yuzunden Tarkan’la arasında kriz cıktığı iddiasına da yanıt verdi:

“Yeni albumum icin Tarkan’la duet yaptık. Cok guzel bir eser oldu. Mahkemeden soz ediliyor, mahkeme ne demek? İki star arasında halledilmeyen bir şey olamaz. ‘Beste icin Tarkan’a 50 bin dolar verdi’ diyorlar bir de. 1 Euro dahi vermedim. Kendisi şarkıyı bana hediye etti.”

Ersoy’un yaptıkları dueti cok beğendiği, ancak Tarkan sonucu beğenmeyince ikili arasında gerginlik yaşandığı one surulmuştu.

SAHNE ONCESİ ALIŞVERİŞ

Bulent Ersoy, Gunay’daki sahne programının oncesinde Nişantaşı’nda alışveriş yaparken objektife takıldı. Rahat kıyafeti ve terlikleriyle dikkat ceken sanatcı, kendisini goruntuleyen gazetecilere “Gece sahnedeyim, beklerim” dedi.