hadiseyle ilgili haberler sinan akcılın evinin onundeki hadise posteri
hadise, sevgilisi, afiş, şok haber, haberleri, ayrıldığı sevgilisi, sinan akcıl,

Bildiğiniz uzere, gectiğimiz gunlerde size bir haber sunmuştuk. Şarkıcı Hadise'nin afişlerini ayrıldığı sevgilisinin evinin onune astığını acıklamıştık. Zira şimdi ise o haberle ilgili şok bir haber daha sunuyoruz Melek'ler. Meğerse Hadise afişleri yanlış yere asmış, yazık olmuş valla

'Kalp Sesi' adlı albumunu cıkaran besteci Sinan Akcıl, Radyo
Klas'taki 'Michael Show'a katıldı. Akcıl programda; ex aşkı Hadise'nin album posterinin, yaşadığı Astoria Residence'ın onune asıldığı haberleriyle ilgili olarak şoyle konuştu:

KESİN BİRİNCİ OLURDUM

Evet, Astoria'da studyom var. Ama Hadise'nin album billboard'u ters tarafta asılı. Cunku dairem o tarafa bakmıyor!" Canlı yayında soz Eurovision'dan acılınca; unlu besteci, "Bana teklif gelse; 'Atma' adlı şarkımla katılırdım ve kesin birinci olurdum" dedi.

Sinan Akcıl, DJ Michael'ın "Bugune kadar sizi en cok duygulandıran şarkınız hangisi?" sorusuna şoyle yanıt verdi: "Biri Bana Gelsin'i yazdığımda ağlamıştım. Beni en cok etkileyen şarkı buydu..."

Programın sonlarına doğru; DJ Michael Kuyucu, Sinan Akcıl'ın eski besteleriyle ilgili bir yorum yaparak, "Bence sizin en kotu besteniz Hadise'nin seslendirdiği 'Evlenmeliyiz" dedi. Akcıl ise "Evet, en kotu bestem 'Evlenmeliyiz" diyerek, Michael'a katıldı.