Can Dundar'ın İranlı eski sevgilisi Taies Farzan isyan etti Melek'ler. İşte o haber!
İmajım kotu diye teklif gelmiyor. Gazeteci Can Dundar’la yaşadığı kacamakla tum dikkatleri uzerine ceken İranlı oyuncu Taies Farzan, Sabah'a konuştu: O olay bana cok şey kaybettirdi. İnsanlar, “Projemizde seni oynatacaktık ama imajın kotu” dedi. Resmen cezalandırıldım!

SORUMLULUK BANA YUKLENDİ
‘İcimdeki Sessiz Nehir’ filminin başrol oyuncusu Taies Farzan, “Bu filme beni, acı ceken bir kadının felsefesi cekti” dedi. Farzan, sohbet sırasında Can Dundar’la yaşadıklarını ve sonrasını da anlattı: ‘Yuva yıkan kadın’ olarak anılmak uzucuydu. Ben sadece bir insanla ozel anlar yaşadım, hepsi bu!
OLAYI KİTAPTA ANLATACAĞIM
O olay bana cok şey kaybettirdi. Ne evliydim, ne cocuğum vardı ama tum sorumluluk bana yuklendi. İnsanlar, “Projemizde seni oynatacaktık ama imajın kotu” dedi. Cezalandırıldım.* Kimse, o ilişkinin arka planını bilmiyor. Hayat hikayemi yazmaya başladım, orada her şeyi acıklayacağım.
OLAYLARI KULLANMAYI BİLEMEDİM
“Golgesizler filmindeki opuşme sahnesi ve ozel hayatımdaki o olayın meslek hayatıma pozitif etkisi olmadı, yoluma birer engel olarak cıktılar. Demek ki ben bunları kullanmayı bilemedim. Cunku bundan prim yapma duşuncem olmadı.”