Bulent Ersoy ve Gulben Ergen arasında, gectiğimiz gunlerde repertuvar kavgası cıkmış ve gorulen o ki bu kavga gunden gune alevlenmiş Melek'lerim

Gulben Ergen’in twitter hesabında “Bulent Ersoy’un repertuvar danışmanı oldum” notu duşmesiyle başlayan tartışma suruyor. Album calışması sırasında studyoda karşılaştığı Ergen’in hakkındaki bu yorumu Bulent Ersoy’u sinirlendirmiş ve Ersoy “Şarkılarımı tansiyon olcmek icin mahallenin bakkalına dinletirim. Gulben’e dinletmem. Muziğin ordinaryus profesoruyum. Son sozu ben soylerim” yorumuyla duruma tepki gostermişti.
‘Saygısını gostermeliydi’
Dun sabah Seda Sayan’ın programına telefonla bağlanan Ersoy, Ergen’i aradığını ama ulaşamadığını belirtti ve “Her koşulda gorevini, bunu duzeltmekle bana olan saygısını gostermesi gerekirdi. Duzeltmediğine gore bir şeyler var. Ben de gerekli şekilde cevabını verdim. Boyle bir şey olamaz, bana yol gosterecek insanların muzikalitelerinin benden cok ustun olması lazım ki bana yol gostersinler. Ki benim hocalarım dışında bana kim yol gosterebilir ki?” diye konuştu.
Bu sırada Gulben Ergen’in twitter’da yazdıkları hatırlatıldığında Ersoy, iyice sinirlendi, Ersoy yazıları cok avam bulduğunu belirterek “İyi ki bu tarz şeylere dahil olmuyorum. Cunku hic sevmem. Tarzım değildir” yorumunu yaptı. Ersoy, kendisine sorulan “Ergen’i aradınız mı?” sorusunu da, “Onlar anında yaşayıp anında yazıyorlar. Tuvalete girseler tuvalete girdim diye yazıyorlar. Fevri hareket etmeyelim dedim. Gulben’i arayalım dedim. Her zaman anında telefonu acan Ergen telefonunu telesekretere almış. Uc kez aradım, telesekreter cıktı, nduvarlarla mı konuşacaktım?” diye cevap verdi.
‘Kimseye repertuvar yapacak vaktim yok’
Canlı yayın esnasında tartışmayı ekrandan takip eden Ergen ise twitter sayfasından “Hey, goruntulu ya da sesli roportaj izleyen, duyan, goren var mı? Yoo, e havadan aslı olmayan şeye atlamak cevap vermek olur mu? Olurmuş! Sebep? Arayıp bağlanmamı elbette isterler, ben de olsam beni isterdim. Ama dışardayım,işimi yapmaktayım, kimseye repertuar yapacak vaktim de yok. Hay Allah, ekranda Sacit Aslan, Bulent Ersoy, İdil Celiker beni konuşuyorlarmış. Bense yayınımı yaptım, diğer işlerimi yapmaya devam ediyorum” notu duştu. Ergen’in Ersoy hakkında yazdığı repertuar yorumu notunu sanatcının sert tepkisi uzerine daha sonra twitter’dan sildiği oğrenildi.
MİLLİYET