acelya elmas acelya elmas naz
acelya elmas naz elmas, birbirlerine arka donmuşler Melek'ler.

Lenf Kanseri olan Acelya Elmas ve kardeşi Naz Elmas arasında ki dargınlık hakkında bilgiler sunuyoruz bu yazımızda Melek'ler.

Naz Elmas, lenf kanseri olan kardeşine sırtını donmuş.
Lenf kanserini atlatan Acelya Elmas kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Naz Elmas'la goruşmediğini soyledi. Elmas, 'Hastalığımda yanımda değildi. Bağlarımızı kopardık' dedi.

Sevilen dizilerde oynayan Acelya Elmas carpıcı acıklamalar yaptı. Kanalturk'te 'Orada Neler Oluyor'a konuk olan Elmas, yine kendisi gibi oyuncu olan ve Haziran Gecesi dizisiyle unlenen şimdi de Doktorlar dizisinde yer alan kız kardeşi Naz Elmas'la goruşmediğini soyledi.

BİR TEK TEYZEM VARDI

Lenf kanserini atlatan Acelya Elmas hastalığı sırasında kardeşi tarafından hic destek gormediğini belirterek şoyle konuştu; 'O kotu hastalıkla mucadelem 3 yılımı aldı. Tedaviler sırasında yuruyemez, konuşamaz bir haldeydim. Bu sırada yanımda yalnızca 2 kişi vardı; teyzem ve yapımcım Şukru Avşar. Annem, babam, kardeşim Naz Elmas'tan ozel ilgi ya da yardım almadım. Hastalık sırasında anladım ki kan bağı değil, kendine yakın hissettiğin insanlar daha onemliymiş.'

AİLEM BAŞKALARI

'Hayatımda bazı değerler kayboldu, yerine yenileri geldi' diyen guzel oyuncu şoyle devam etti; 'Erkek arkadaşım Emrah bu donemde beni terk etti. Ama şimdi ona da kızmıyorum. Ben once hastalığı atlattım. Sonra da hayatımdaki bazı insanları atladım. Kardeşim Naz Elmas ile bu donemde iyice koptuk. Şimdi o kopukluk derinleşti. İcime iyice yerleşti. Artık dert etmiyorum. Duşunmuyorum bile. İnsan bu genc yaşta kanserle savaşınca her şey onemsizleşiyor. Şimdi ailem başkaları.'