buket araz boxer buket araz aras boxer aras geniş aile
Buket Araz, arap guzeli, adanalı, geniş aile, boxer dergisi roportajı, haberleri burada arkadaşlar

"Adanalı" dizisinden sonra "Geniş Aile" ile beğeni toplayan Arap guzel Buket Araz, Boxer Dergisi icin, roportaj vermiş. bizden de kacmaz diyor ve o roportajdan guzel kesitleri sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler.

Buket Araz, hakkında bilinmeyenleri Boxer dergisine anlattı.

Siirtli oluşunuz dışında hakkınızda pek bir şey bilmiyoruz. Biraz cocukluğunuzdan bahseder misiniz?

- 1984 Siirt doğumluyum. Arap asıllıyım. Babam Suriye gocmeni ve Arap asıllı, annem Muşlu. Siirt’te Kurtce konuşuluyordu. Ben 4 yaşındayken İstanbul’a geldik. Tabii İstanbul’a gelince Turkce bilmediğimden zorluk yaşadım. Daha sonra annem evlendi. Ağabeyim de evlenince biraz yalnız kaldım ama bu sayede tek başıma mucadeleyi iyi oğrendim.

Doğduğunuz bolgenin şartları yaşamınızı nasıl etkiledi?

- Cok kucuk yaşta Siirt’ten ayrıldığım icin aslında yaşamımı fazla etkilemedi. Oraları cok da net hatırlamıyorum. İlk defa bu sene tekrar gittim. Cok duygulandım. Doğduğum yeri gormek guzel bir deneyim oldu.

Okul yaşamanız nasıldı? Nerede okudunuz?

- Cok iyi bir oğrenciydim. İstanbul’da okudum. Calışkan, sessiz sakin bir cocuktum. İlkokuldayken Turkce bilmediğimden derslerim kotuydu. Turkce’yi oğrendikten sonra derslerim duzeldi. Sporla her zaman ilgileniyordum. Kucukken erkeklerle futbol oynamayı severdim.

KULTUR ŞOKU YAŞADIM

Sizi bu şehirde en cok zorlayan şey ne oldu?

- İstanbul’a geldiğimde kultur şoku yaşadım. Konuşmam anlaşılmadığı icin cocuklar dalga geciyordu. İlkokul zamanlarında zorlandım. Sonrasında rahattım. Sanırım Turkce konuşamamak, kendimi tam anlatamamak beni en cok zorlayan şey oldu.

“Geniş Aile” dizisi icin teklif nasıl geldi?

- Beni ajansım aracılıyla buldular. Oradan teklif geldi, biz de değerlendirdik.

Daha once ne yapıyordunuz?

- Oyunculuk hep vardı. İlk olarak reklÂmlarda oynadım. Sonrasında dizi ve film teklifleri gelmeye başladı.

Teklif gelmeden once dizinin izleyicisi miydiniz?

- Sevdiğim bir diziydi.

Rolunuz surekli mi? Devam edecek mi karakteriniz onumuzdeki sezonda da?

- Dizide surekli varım. Şimdi sezon finali yapıldı. Onumuzdeki sezon devam edeceğiz.

Bu sizin ilk oyunculuk deneyiminiz mi?

- “Adanalı” ilk dizi deneyimimdi.

SPİKER OLMAK İSTİYORUM

Bu arada TRT 6’dan da sunuculuk teklifi almış, fakat kabul etmemişsiniz. Neden?

- Teklif aldım, fakat samimi bulmadığımdan kabul etmek istemedim. Bana yakın gelmedi. Orada calışan insanların enerjisi bana uymadı aslında.

Size teklif getirmelerinin en buyuk nedeni Kurtce biliyor olmanız mıydı?

- Kurtce bilmem cok etkili oldu tabii ama ekran yuzum ve duruşumun da teklif getirmelerinde etken oldu.

İleride kendinizi nasıl bir yerde goruyorsunuz?

- Haber spikerliği yapmak istiyorum ama oyunculuk her zaman daha on planda. Kadın veya moda programı da yapabilirim. Film teklifleri de var. Ama ben yavaş yavaş, sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum.

PİLATES TEMBEL SPORU

Sporla uğraştığınız yazıyor bazı internet sitelerinde ama hangileri olduğuna dair bir bilgi yok... Ne sporu yapıyorsunuz?

- 10 senedir spor yapıyorum ve spor akademisine hazırlanıyorum. Kickboks ve fitness yapıyorum.

Kadınlar genelde pilates falan yaparlar. Sizinki biraz aykırı gibi...

- Pilates bana tembel sporu gibi geliyor. Pilatesi diğer sporlarla yaptığınızda tabii ki etkili ama tek başına bir işe yaramaz. İnsanlara fitness yaptıktan sonra koşmak zor geliyor. Spor inanılmaz azim isteyen bir şey. Yaşam bicimi haline getirmeniz gerekiyor. O yuzden ben daha sert ve zor sporları seviyorum. Stresimi onlarla atıyorum.

Extreme sporları sever misiniz?

- Adrenalini seviyorum ama panik atak olduğumdan yapmaya gelince korkuyorum. Yoksa cok isterdim.

BENİ ALDATTI, AYRILDIM

Erkek arkadaşınız bir kadınla tek gecelik ilişki yaşasa, goz yumar mısınız, yoksa ayrılır mısınız?

- Erkek arkadaşım beni aldattığı icin ayrıldım. Oyle tek gece falan fark etmez, aldatmanın hicbir turlusunu kaldıramam, hemen ayrılırım.