kerem kupacı aslıhan gurbuz aslıhan gurbuz kerem kupacı evlendi ve eşi
kerem kupacı, aslıhan gurbuz, yahşi cazibe, kıbrıs, tatil, kanal bastı, karakolluk olan unlunun haberi burada arkadaşlar.

"Hayat Bilgisi" adlı dizi ile şohreti yakalayan Kerem Kupacı, "Yahşi Cazibe" dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Gurbuz ile Kıbrıs'ta tatil yaparken, goruntulenmiş. Resimlerini ceken muhabarin calıştığı kanalı basan Kerem Kupacı, karakolluk olmuş Melek'lerim.

Ben haberi gorunce şaşırdım. Hoş bu unluler dunyasında her gun hatta her saat birşeyler oluyor, şaşırmamak ne mumkun değil mi Melek'ler

Oyuncu Kerem Kupacı, bu yılın en cok izlenen komedi dizisi “Yahşi Cazibe”nin başrol oyuncusu Aslıhan Gurbuz’le, Kıbrıs’ta tatil yaptığı sırada Ada TV kameralarına yakalanınca cılgına dondu

Kupacı, yanına aldığı bir kişiyle, kendisini goruntuleyen kanalın ofisini bastı, goruntulerin silinmesini istedi. Kupacı’nın goruntulerde, bir suredir beraber olduğu, Aslıhan Gurbuz’e guneş kremi surduğu oğrenildi. Muhabir Emrah Kınacı’nın uzerine yuruyen Kupacı, “Eşimle beni cekemezsiniz” diye bağırdı. Kupacı, goruntuler silinmeden kanaldan ayrılmayacağı diretmesini yaptı. Muhabir Kınacı’nın şikayeti uzerine Kupacı ve yanındaki kişi karakola goturuldu. Kupacı, muhabir Kınacı’dan ozur dileyince serbest bırakıldı.