rafet el roman, tuğba altıntop, barıştılarmı, barışmadılar, ceren kaplakarslan, haberleri burada arkadaşlar

Rafet El Roman, eski eşi Tuğba Altıntop'la, kızları Su ve Şevval ile tatile cıktı, aile teknede samimi goruntulenince, magazin dunyasında "Rafet ve Tuğba bartıştı" haberleri yer aldı. Zira bu gun gelen haberlere gore Rafet El Roman "Tuğba ila barışmadık, eskisi gibi olamayız, ben hala Ceren'e aşığım" demiş Melek'lerim.
Ceren Kalpakarslan ile ayrılan ve hala ona aşık olan Rafet El Roman ve ailesinin haberinin detaylarını sunuyoruz sizlere Melek'ler.
Eski eşi Tuğba Altıntop’la Bodrum’da tatil yapan Rafet El Roman, “Cocuklarımız icin bir araya geldik, artık eski gunlere donmemiz imkansız” dedi.
2003 yılında boşanan Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman, kızlarıyla birlikte Bodrum tatiline cıktı. Gectiğimiz gun teknede guneşlenirken goruntulenen ikilinin samimi tavırları, barıştıkları şeklinde yorumlandı. Ancak Rafet El Roman, eski eşiyle yeniden ilişki yaşamasının mumkun olmadığını soyledi: “Ben, cocuklarımın mutlu olması icin Tuğba’yla bir araya geldim. Biz zaten dargın değiliz ama eski gunlere donmemiz de imkansız. Artık ona karşı hicbir şey hissetmiyorum, bunu kendisi de biliyor.”
Ceren’e hÂl aşığım
Unlu şarkıcı, Ceren Kaplakarslan ile ilişkisini bitirdiği iddiasını da doğruladı: “Birbirimizi severek ayrıldık. Ben cocuklu bir adamım. Olmayacağını soyledi, ayrıldık. Onu halen seviyorum, aşığım ama bu kararı vermek zorunda kaldık. Ben hic kimseyi Ceren’i sevdiğim gibi sevmedim, sevemedim. Ayrılık kararı almak cok zor oldu. Ondan ayrılmak beni cok uzdu. Bir tarafta cocuklarım, diğer tarafta onun hayatı var, doğru kararı vermek zorundaydık.”
Edvan’ı gormeye gideceğiz
Tuğba Altıntop, Rafet El Roman’la barıştıkları iddiası icin şunları soyledi: “Rafet’le barışmadık, ikimizin de ayrı hayatları var artık. Ama kızlarımız icin her zaman bir araya geliriz. Cocuklarımızla yıllardır planladığımız tekne turuna cıktık. Geziyoruz ve mutluyuz. Almanya’ya da birlikte doneceğiz ve Rafet’in diğer cocuğu Edvan’ı goreceğiz. Bunun icin cok heyecanlıyım. İki hafta sonra Edvan da bizimle İstanbul’a donecek.
Rafet El Roman'ın, Tuğba Altıntop'la tatil goruntuleri ve haberleri icin BURAYA TIKLAYIN
Rafet El Roman'ın "hala Ceren'e aşığım" dediği Ceren Kalkaparslan ile resimleri