Peker Acıkalın, kızının okulu onunde bir trafik polisi ile kavga etti ve bu kavganın sonucunda ise kriz gecirerek komaya girdi. Akıllarda hep "o polis Peker'i dovdumu darbe olayı yaşandı mı?" sorusu var. Zira Okul muduru bu soruya bir acıklama getirmiş Melek'ler. İşte o haber!

İstanbul Emniyet Mudurluğu tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Ozel Modafen İlkoğretim Okulu Muduru Mehmet Durak'ın ifadesi alındı
Mehmet Durak ifadesinde şunları soyledi:
"Peker Acıkalın kızının gideceği Paris gezisini konuşmak icin yanıma gelmişti. Odada oturup okul gezisi ile ilgili konuşuyorduk. Bu sırada "araba cekiliyor" bağırışmaları uzerine ne olduğunu anlamak icin okulun onune cıktım. Okul onunde mavi renkli bir arac vardı. Polis memuruna ne olduğunu sorduğumda, otomobille ilgili bir sorun olduğunu, aracı kaldıracaklarını beyan etti.
ACIKALIN'IN DOKTORU: YAŞAMASI MUCİZE!
Ben otomobilin bir veliye ait olduğunu oğrenciyi alıp cıkacağını beyan ettim. Ancak polis memuru otomobilin daha once problemli bir yerde park halinde olduğunu aracın o anda durduğu yerin ikinci yeri olduğunu bana beyan etti. Konuşmamız bununla kaldı. Kendisi gorevine devam ettiği esnada Peker Acıkalın hızlıca polis memurunun yanına gitti. Peker Acıkalın polis memurunun yanına heyecanlı bir şekilde gitti ve yuksek sesle konuşmaya başladı. Konuşması esnasında ’Artismisin, artistik yapma?’ gibi sozler duydum. Ancak o anda bu kelimeleri polis mi soyledi yoksa Peker Acıkalın mı soyledi anlayamadım.
"DUŞME VE SENDELEME SOZ KONUSU DEĞİL"
Polis memuru Peker Acıklanı’ın gorevini engellesine son vermek amacıyla gayet normal bir şekilde eliyle kenara cekilmesi yonunde, kesinlikle darbe, vurma, herhangi bir kasıt oluşturmayacak şekilde uyarıda bulundu. Herhangi bir darbe almadığı icinde kesinlikle bir duşme, sendeleme olmadı. Bundan sonra Peker Acıkalın okula doğru yoneldi. İşaret parmağını polis memuruna sallayarak ’Ben sana gosteririm’ diye yuksek sesle bağırdı. Bu sırada diğer elini de kalbinin ustune koyduğunu gordum. Polis memurunun kesinlikle ne bana, ne de Peker Acıklan’a herhangi bir şekilde bir saygısızlığını ve hakaretini, darbesini gormedim duymadım. Ben Peker Acıkalın’ın daha once acık kalp ameliyatı olduğunu bildiğim icin kendisinin koluna girdim.
"KALBİNİ TUTTU, 'MEHMET HOCA KOTUYUM' DEDİ"
Peker Acıkalın bana ’Mehmet hoca kotuyum’ dedi. Sandalyeye oturttum. Okulda bulunan eczacıya haber vererek ambulans cağırmasını istedim. Peker Acıkalın’ın durumunun kotuye gitmesi uzerine okulumuzun kurucusu Fatih Kamberoğlu’na aracına bindirerek hastaneye gonderdim. Polislerin ambulansı engellediğini gormedim, ambulans da gormedim. Ancak yoğun trafik olduğunu gorduğum icin Peker Acıkalın’ı ozel otomobille hastaneye gonderdim."
DHA