master şef yarışması master chef şefleri
armağan cağlayan, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti, batuhan piatti, asabi şef, master chef yarışması

Turkiye boyle bir şef, boyle bir juri gormedi Melek'lerim. Şimdi gelin Armağan Cağlayan'dan Master Chef yarışmasının asabi mi asabi olan şefi Batuhan Piatti hakkında ki yorumlarına Melek'ler

'Turkiye değerimi anlamıştır'

Armağan Cağlayan, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yi yorumladı

Gecce.com'dan Dilara Pekel, Master Chef yarışmasının 'asabi şef'i Batuhan Piatti'yle ilgili Armağan Cağlayan'la konuştu...

"O kadar juri uyesi gorduk ama boylesini gormedik.. Turkiye bu adamı konuşuyor.. İsmi Batuhan Piatti.. Hani ekran karşısında hepimizi cıldırtan adam.. Yarışmacıya bağırıyor, iğrenc yemeklerinizi yiyoruz diye haykırıyor, yarışmacının elindeki kaşığı alıp yere fırlatıyor ve Allah bilir bu program devam ederse daha neler yapacak..

Kimdir, necidir diye internette dolaşırken hakkında yapılan yorumları da okuma fırsatı buldum.. Herkes temcit pilavı yer gibi 'ikinci Armağan Cağlayan vakası' olarak değerlendirmiş olayı..

Yok artık daha neler yani.. Siz ne zaman gordunuz Armağan Cağlayan'ın yarışmacının ustune bir şey fırlattığını, mikrofonu alıp yere attığını.. Hicbir zaman.. Seven sever, sevmeyen sevmez.. Onun ortası yok, biliyorum.. Ama Armağan Cağlayan hicbir zaman işi bu noktaya taşımadı.. Sadece o değil juri uyeliği yapan hic kimse yapmadı bunu.. Her zaman seviye korundu..

Peki neden herkes 'ikinci Armağan Cağlayan vakası' olarak yorumladı bu olayı? Armağan Cağlayan ne duşunuyor bu 'değişik' juri uyemiz hakkında diye merak ettim ve Armağan Cağlayan'ı aradım.. İşte kısa sorulara, uzun cevaplar:

Evet, ne diyorsunuz Batuhan Piatti hakkında?

'İşi hakarete vardırmayı doğru bulmuyorum.. Bugune kadar herhalde bir 50-60 tane juri uyesi gecmiştir ekrandan ama hic kimse işi bu noktaya getirmedi.. Yani artık hakareti de gectim birinin elindeki kaşığı alıp fırlatmak fiziksel bir şiddettir.. Eğer o kaşık fırlattığı kişi kadın olsaydı butun kadın orgutleri ayağa kalkardı.. Erkek olduğu icin kimseden ses cıkmadı..

Ayrıca giderek sertleşiyor.. Herhalde daha cok sert ol diyorlar ona ama işin bir de şu yonu var ki programın reytingi yok.. Ne yazık ki her konuştuğumuz şey reyting getirmiyor..'
Cipriani'i bırakması ya da bıraktırılması konusu nedir sizce? Kotu niyetli kişiler tarafından eleştiriler mailler gelmiş yonetime ve bu yuzden istifa etmiş.. Bir nevi cok sevdiği işi yerine show dunyasını secmek midir bu?

'Eğer işiniz juri uyeliği yapmaksa, calıştığınız mekandaki muşterinin de sizi eleştirme hakkı vardır.. Bugune kadar şarkı soyleyen juri uyelerimiz de oldu.. Deniz Seki, Bulent Ersoy, Ebru Gundeş, Gulben Ergen, Orhan Gencebay gibi.. Onlar da sahneye cıktıklarında muşterilerin beğenip beğenmeme hakkı vardır.. Eleştiri yapıyorsan kendine yapılan eleştirileri de kaldırabilmelisin.. Kaldıramıyorsan, yanlış yoldasındır..

Batuhan Piatti resmen fiziksel şiddet uyguluyor.. O da takdir edersiniz ki şık bir hareket değil.. Turkiye Batuhan Piatti sayesinde benim değerimi anlamıştır diye duşunuyorum.. Cunku ben kimsenin elinden mikrofonu alıp yere fırlatmadım..

Juri uyesi olunca 'juri uyeliği mertebesine' erişmiyorsun ne yazık ki.. Bu televizyonun sana bahşettiği bir şey..'

Peki işin sonu nereye varır sizce? Program yayından kalkar mı?

Yani pek sanmıyorum.. Ama surekli dozunu arttırdığı bir gercek.. Bu nereye kadar boyle gider bilmiyorum.. Kaşığı fırlatmanın bir sonraki evresi tokat atmaktır cunku.. Bir yerde duracaklar diye tahmin ediyorum..

Ayrıca işsiz de kaldı; umarım şov dunyasının icinde kendine bir yer edinir..

Ama altını cizerek soyluyorum ki, bu eleştirme işini Ali Taran da yapıyor, Bulent Ersoy da.. Ben de yaptım.. Ama kimse işi bu noktaya vardırmadı'

Evet durum bu.. Bakalım bu işin sonu nereye varacak? Program bu şekilde mi devam edecek yoksa uyarı gelecek mi? Batuhan Piatti sakinleşecek mi yoksa giderek hiddetlenecek mi? Hep birlikte izleyip goreceğiz..."