hulya avşar sadettin saran neden ayrıldı sadettin saran hulya avşar neden ayrıldı saadettin
hulya avşar sadettin saran, ayrılığı, neden ayrıldılar, acıklama, ayrılığın nedeni

Hulya Avşar, katıldığı bir programda Sadettin Saran'la olan ilişkisinin neden bittiğini acıkladı ve dedi ki "Sadettin beni şutladı"

İşte o acıklama Melek'ler!

Kenan Ercetingoz'le 60 Dakika' programına katılan Hulya Avşar'dan Sadettin Saran ile olan ayrılığı hakkında ilginc bir acıklama yaptı:

"Bu sefer beni terk ettiler. Bir şut.. Ne olduğun anlamadım. Tabi ki karşılıklı bir şeyler oldu. Belki ben de o ortamı bilerek hazırlamış olabilirim. En son şutu yiyen ben oldum. Hadi yallah dedi..." Artık evlenmeyi duşunmediğini de sozlerine ekleyen Avşar sozlerini şoyle surdurdu:

"Evlenmeye ihtiyacım yok. İnsan neden evlenir; bir aile olmak, cocuk icin... Biz zaten buyuk bir aileyiz. Gercekten kızımın babasına hissettiğim gibi oyle hissedeceğim biri olursa evlenirim.

Aşık olurum, flort ederim ama evlilik başka bir şey...Benim hayatıma girecek olanın zaten vay haline... Ben cok sosyal bir insanım... Cok koşturuyorum. Yanımdakinin de bana ayak uydurması lazım.. Oyle birini bulmak zor gibi geliyor bana.."