• 16-07-2022, 15:39:31

Simon Crittle tarafından yazılan ve Biyografi & Anı , kategori klasmanında olan Son Baba isimli kitabın acıklaması :
    Amerika?nin Son Mafya Babasi Joey Massino?nun Gercek Yasam Oykusu?Bonanno Suc Ailesi'nin patronu olan Joey Massino zeki, dikkatli ve tehlikeli bir adamdi. Bu, kokleri Sicilya topraklarina dayanan bir suc imparatorlugudur...

"Cetenin başıma 500.000 $ odul koyduğunu duydum ve bu nedenle artık gercek adımı kullanmıyorum.
    Bir adım onde olabilmek icin, ehliyetimden cek defterime kadar bircok yerde farklı takma adlar kullanıyorum.
    Saklanarak yaşamak bana FBI icin gizli ajan olarak calıştığım gunlerden kalan bir miras. O zamanlar da sahte bir adım vardı.
    Bu adı duymuş olabilirsiniz: Donnie Brasco.
    Bu adı bir film icin de kullandılar.
    Daha once, sadece cetedekilerin beni cağırmak icin kullandıkları bir isimdi."

Bonanno Suc Ailesi?nin patronu olan Joey Massino zeki, dikkatli ve tehlikeli bir adamdı. Bu, kokleri Sicilya topraklarına dayanan bir suc imparatorluğudur.
    Federaller Masino?nun bu kariyerine harac alma, tefecilik, kumar, uyuşturucu ve cinayet suclarını da eklediler. Massino topun ağzındaydı: 2004 yılında yedi cinayetten suclanmıştı.
    Olum cezasından kurtulmak icin federallerle işbirliği yapmayı ve dinleme cihazı takmayı kabul etmek zorundaydı. Gammazlık haberi yeraltı dunyasında panik yarattı.
    Massino, Amerikan Mafyası?nın yuz yıllık sessizlik yeminini bozan ilk mafya babası oldu. Davası, tarihin en etkileyici ve onemli duruşmalarından biri olacaktı.

Bu kitap, bu davayı temel alarak Massino?nun yukselişinin ve duşuşunun gercek oykusu anlatırken, okuyucuya, organize suc dunyasına şimdiye kadar hic olmadığı denli yakından bakma imkÂnı sunuyor.

Yayınevi : Dharma yayınları
    Yayın Tarihi : 2006
    sayfa sayısı: 208
    boyutlar: pdf:2,8mb EPUB:690 kb

pdf link:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

epub link:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.