defne joy foster, mahkeme kararı, sonuclandı, annesi tepkili, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Ana yureği!..Dayanmaz..Evladını kaybettiğine mi yansın,torunu annesiz kaldı ona mı yansın,olayın vahimiyetine mi yansın,MAHKEMEDEN CIKAN KARARa mı yansın?

Cok zor melekler...Zaten Defne Joy olayında ben en cok annesine yandım.Uzulecek ne ok şeyi var kadıncağızın..Nelerle baş etmek zorunda ..Allah sabır versin diyorum ve acılı annenin feryadını dile getiriyorum...

Hurriyet gazetesine konuşan aile avukatı Ersan Taştekin " Hatice Hanım buyuk bir uzuntu icinde. Bana iki gundur uyuyamadığını ve surekli ağladığını soyledi. Bu takipsizlik kararı bir turlu kabul edemiyor.Ateş duştuğu yeri yakıyor." dedi.

Taştekin, dosyanın kapatılmasını kabul edemediklerini belirterek " Soruşturmada şupheli 7-8 durum var. Adli Tıp raporuna gore evde iki ayrı kişiye ait DNA orneği bulunan iki izmarit var. Yani evde Defne ve Kerem'den başka iki kişi daha varmış.Dosyada buna benzer bir cok cevaplanması gereken soru var. Bu raporun ortaya cıkmasından iki gun sonra soruşturmanın bitirilmesi kamu vicdanını rahatsız etmiştir. Savcılığın burada bu şupheli durumları acığa kavuşturması icin soruşturması derinleştirmesi gerekiyordu. Biz ağır ceza mahkemesine itiraz edeceğiz. Eğer aynı karar cıkarsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğiz." dedi.