Biliyorsunuz Kenan Ercetingoz Ali-Ayşegul nikahı ardından, Ali'ye hakkını helal etmediği ile alakalı bir yazı yazmıştı. Ve buna cevabende bugun Ayşe'nin Cevabı Cıktı ortaya. E tabiki Sevgili Kenan Ercetingoz'e de cevap hakkı doğdu.

Bakalım Kenan Ercetingoz Yazısında neler soylemiş.

ALİ TARANDAN EN SON TWİTER MESAJI

HAKKIMI HELAL ETMEM MESELESİ!

Ayşecik icindekileri kusmuş, kendisine yazı yazanlara cevap vermiş..

Arada bana da "biri" diye gecirmiş!

"Biri aşkıma hakkını helal etmemeye kalktı. Aşkımın annesi mi, babası mı? Helal etmek ona mı kaldı?" demiş satir arasında..

"Biri" dediği ben oluyorum.. Keşke isimle yazsaydı, hic alınmazdım ki.. Yazan benim cunku.

Sevgili Ayşecik, biricik aşkının annesi, babası, dedesi, ninesi değilim ama biliyorsun cenaze namazlarında hoca gelen topluluğa sorar, "hakkınızı helal ediyor musunuz?" diye. Kalabalığın hepsi maktulun anası, babası değildir.. Oyle ya da boyle tanıştığı, goruştuğu Allah'ın kullarıdır.

Ama hoca onlara da sorar; hakkınızı helal ediyor musunuz?

Bir daha sorar, bir daha sorar..

Hak helal etmek icin illa ana-baba olmaya gerek yoktur Ayşecik.

Cok guzel yazmışsın, cok guzel noktalara değinmişsin, hele "komşunun sarkıttığı boreğinin tadını hala unutamıyorum" kısmı yureğimi parcaladı.

Mutlu olmak tabii ki senin de hakkın.. Mutlu da ol bence..

İster 30 yas buyuk biri olur, ister kor-topal olur.. O senin mutluluğun, kimseyi ilgilendirmez..

Benim hakkımı helal etmediğim konu ise, niye boyle "herkes duysun"
derecesine bazılarının gozune parmağını sokarcasına evlenmen Ayşecik..

Sen kanserli eş olsaydın, 30 yıl aynı yastığa baş koyduğun kocan seni genc bir kız icin boşasaydı sen hangi duygular icinde olurdun acaba?
Bunu hic duşundun mu?

Senin mutlu olma hakkın var.. Peki ya kanserli eşin mutsuzluğu ne olacak?

Ne gerek vardı abartıya? Git yurtdışında evleniver.. O zaman mutlu olmayacak mıydın?

Senin mutluluğun birilerine nispet yapmak mı, yoksa gercekten aşkınla evlenmek mi?

Artık kimlere ne mesaj vermek istediysen, abarttın da abarttın nikahı..
Sanki sen gazeteci değilsin, bu bomba nikahın siyasi gundemi bile geride bırakacağını bilmiyordun..

Neyse uzatmayalım, olan oldu..

Ama şunu unutma Ayşecik.. "Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez"
diyebiliyorsan, bunun karşı cevabı olarak da ben sana şunu soyleyebilirim;

Birilerinin ahını alarak mutlu olma Ayşecik.. Sadece mutlu olmak icin mutlu ol..

Seni alnından opuyorum, mutluluklar diliyorum.

Bu arada son lafım da annene.. İcimde kalmasın..

Nikah oncesi "kızım icin dua edin" demiş.. Ya Ayse kor-topal mı ki, ne duası bu?

Ali, Ayşecik'ten iyisini mı bulacaktı Allah aşkına Oya?

Keşke Ayşe'nin attığı ciceği sen tutsaydın...

Duyduğuma gore zaten İzzet ciceği sana vermiş; sıra sende Oya..

Kaynak : gecce.com