Konya'nım Akşehir İlcesi'nde Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Gunleri kapsamında onceki gun konser veren Demet Akalın'ın, "Amca ellerini kulaklarına tıkamışsın, rahatsız mı oldunuz?" şeklinde seslendiği Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı olayla ilgili konuşmuş melekler.
"Konser sırasında daha once de surekli olduğu gibi 'vertigo' rahatsızlığım tekrarladı" diyen Katırcı, sozlerini şoyle surdurdu: "Yuksek ses nedeniyle başımı elimle sıkıştırdım. Sahnedeki hanım bu hareketi kulağımı tıkama olarak algıladı. Oysa benim muziği seven bir insan olarak oyle bir saygısızlık yapmam soz konusu değil. Rahatsızlandığım halde o hanıma saygısızlık olur diye oradan ayrılmadım, ama maalesef saygısızlığın buyuğunu kendileri yaptı" dedi.
Bu arada Akalın'ın sozleri ilcede espri konusu oldu. Kaymakam Katırcı'yı gorenlerin "Amca elini opebilir miyiz?'' şeklinde espri yaptığı, ayrıca festivale katılan heyetlerin de Katırcı ile fotoğraf cektirme taleplerini "Amca fotoğraf cektirebilir miyiz?'' şeklinde dile getirdikleri oğrenildi.
PROTOKOL AYRILDI
Demet Akalın, Akşehir Acıkhava Tiyatrosu'nda onceki gece duzenlenen konser sırasında, Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın kulaklarını kapattığını gormuş, "Amca bir saattir sana bakıyorum. Ellerini kulaklarına tıkamışsın. Rahatsız mı oldunuz? Boyle yapmanız benim konsantremi bozuyor. Allah'tan arka tarafta gencler var. Onlar eğleniyor'' demişti. Bunun uzerine Kaymakam Katırcı, tepki vermeden sessizce konser alanından ayrılmış, ardından diğer protokol uyeleri de konser alanını terk etmişti.
Bence kaymakam cok haklı.