yalanci bahar yeni dizi yalancı bahar dizisi yalancı yeni dizi
yalancı bahar, yeni dizi, oyuncuları, konusu, ne zaman başlıyor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Yeni sezon icin hazırlanan diziler peşpeşe cekilmeye başlanıyor.

1 hafta sonra cekimlere başlanacak star tvnin yeni dizisi ''Yalancı Bahar''da ,Fahriye Evcen , Cansel Elcin ve Serkan Ercan başrolleri paylaşıyorlar.

"Yalancı Bahar"da Fahriye Evcen, gecmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan guzel bir kadını oynayacak. Evcen kendisine cok aşık olan, gozu kara sevgilisine kazık atıp hapse duşmesini sağlayacak. Ardından da gecmişine sunger cekip Serkan Ercan ile evlenip yuva kuracak. Ancak Evcen’in bu mutlu aile saadeti hapisteki eski sevgilisinin ozgurluğune kavuşmasıyla son bulacak. İntikam ateşiyle yanan eski sevgili, Evcen’in hayatını kabusa cevirecek. Cekimleri Bodrum’da başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları arasında Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi iki usta oyuncu da var. Sacını gecen gunlerde kızıla boyatan Fahriye Evcen, dizide yeni imajıyla kamera karşısına gececek.

Elcin canlandıracağı bu farklı karakterle ilgili olarak “Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugune kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrıdır benim icin. Bu yeni projede canlandıracağım rol de bugune kadar hic canlandırmadığım tarzda bir karakter olacağı icin beni cok heyecanlandırıyor. Ayrıca duyulduğu andan itibaren fanlarımdan gelen destekse beni cok cok mutlu etti.” dedi.

Yeni dizilerle ekranlar yine şenlenecek gibi melekler.Bakalım bu sezon reyting sıralamasında ipi hangi dizi goğusleyecek?..