acun ılıcalı, ucak almış, havayolu şirketi, yeni girişimleri, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Acun Ilıcalı durmak bilmiyor.Her yaptığı program tutan ve olay olan Ilıcalı'nın elinden birşey kurtulmuyor melekler,şimdi ki hedefi ise bir havayolu şirketi kurmakmış!

Gazeteci Rahşan Gulşan Acun'un bu haberini alınca doğrulatmak icin onu aramış.Gulşan'ın ağzından konuyu oğrenelim;

Haberler sağdan soldan gelmeye başlayınca actım Acun’a sordum. “Ucak alıyormuşsun kınalı kuzum aslı var mıdır?” dedim. Yaramazlık yaparken yakalanmış bir cocuk gibi guldukten sonra haberi doğruladı. Acun Ilıcalı Cessna XLS tipi bir iş jeti satın almış. Ancak sıfır kilometrede değilmiş ucak. Nihat Ozdemir’in eski ucağıymış. Ozdemir’den satın almış ucağı. Ve bir de AF Havacılık adında şirket kurmuş (Bir insan bu kadar mı Abercrombie & Fitch hastası olur?). Amacı ticari havacılık yapmakmış. Yani bu ucağı kiralayacak ve işleri yolunda giderse başka ucaklar kiralamayı veya satın almayı da duşunuyormuş. Meğerse havacılık fuarlarını gezip durması bu yeni uğraşı icinmiş.

Acun Ilıcalı Kimdir?