ajda pekkan, tarkan, ajda pekkan roportajı, yakar gecerim, duet, ilgili bilgiler burada

Tarkan'la duet yaptığı 'Yakar Gecerim' isimli parcayla 2011 yazına damgasını vuran Ajda Pekkan,ozel acıklamalar yapmış melekler ve bakın ozellikler tarkanla ilgili neler soylemiş;

Yıllardır pop muzik dunyasının zirvesinde yer almak nasıl bir duygu?
Cok buyulu bir duygu. Hem huzur verici hem de bir o kadar sorumlulukları arttıran bir his. Bir popstar olarak sizi takip eden milyonlarca kişi olduğunu bilmek, ekstra sorumluluklar yukluyor şuphesiz.

- Zirvedeki yerinizi korumak icin ne gibi mucadeleler verdiniz?
Mucadele vermek değil ama olduğum gibi olmaya gayret ettim hep. Prensip sahibi ve disiplinli karakterimden odun vermedim. Hayatı boşvermedim. Bunlar olursa istikrar da olur.

KENDİMİ GUNCELLİYORUM

- Yaşadığınız zorluklar karşısında muziği bırakmayı hic duşundunuz mu?
Kendimi dinlemek adına muziği bırakmayı duşundum. Hem de kac kere... Duşundum ama yapamadım. Kopamayacağımı anlayınca tekrar muzikte yoluma devam ettim. Benim muzikten ayrı durmam, muziksiz yaşamam mumkun değil.

- Yıllardır sahneleriniz, konserleriniz hınca hınc dolu oluyor. Bunun bir sırrı var mı?
Surekli kendimi yenileyerek, surprizler yaparak hayranlarımın karşısına cıkıyorum. Konserlerimin hep dolu olmasının sebebi bunlar sanırım. Kendimi yeniliyorum, guncelliyorum. İnsanlar da yeniliği seviyor. Beni izlemekten bu nedenle sıkılmıyorlar.

DİSİPLİN, DİSİPLİN, DİSİPLİN
Sanatcı olmak isteyen genclere tavsiye veremem. Cunku bu iş tavsiyeyle değil gozlemle olur. Once bir kişide star ışığı olmalı. Ve disiplin, disiplin, disiplin... Bunun ısrarla altını ciziyorum. Disiplin olmazsa, hicbir şey olmaz

HİC YALNIZ HİSSETMİYORUM
- Kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanlarda neler yapıyorsunuz?

Hayatımda o anlar hatırlanmayacak kadar az. Beni sevenler sayesinde yalnız hissetmiyorum hic. Bunun icin de sevenlerime cok teşekkur ederim.

- Oyunculuk da yaptınız. Yaptığınız işlerden hangisi sizin icinize en cok sinen oldu?

Yaptığım her işte başarılı olmayı hedefliyorum. Bunun icin şarkıcılık ve oyunculukta da bunu başarmayı amacladım.

- Şimdi tasarımcı ruhunuzu da ortaya cıkardınız. Boyle bir fikir nereden aklınıza geldi?
Tasarım yapmak hep aklımda vardı. Beni anlatan, kendimi ifade edebileceğim tasarımlar yapmak istiyordum. Modayla iciceyim zaten. Modayı yakından takip etmek ve kendi tarzıma uyarlamak cok hoşuma gidiyor. Bu anlamda profesyonel bir calışma yapmak da aklımdaydı. Guvendiğim
insanlarla beraber olunca hemen yola koyuldum. Ortaya cıkan sonuc beni cok memnun etti.

- Tasarımlarınızda en cok neye dikkat ediyorsunuz?
Yalınlığa, modern ve rahat kullanımlı olmasına dikkat ediyorum. Bir kıyafeti benim icin değerli yapan unsurlar bunlar. Şık ama sade, modern cizgilere sahip ve rahatlığı kısıtlamayan tasarımları seviyorum.

- Yaşadığınız evlilikler size ne gibi tecrubeler kazandırdı?

Bir tecrube daha yap Ajda! Yani bir kez daha evlenmeye sıcak bakıyorum.

- Ozel hayatla gundeme gelmek bir sanatcı icin ne kadar doğru?

Her insanın kendine ve yaşadıklarına gore doğru veya yanlış olabilir. Bu cok kişisel bir konu. Yaşam tarzınız, karakteriniz, yaptığınız iş bunu belirler. Kesin hatlarıyla 'Ozel hayatla gundeme gelmek doğru veya yanlıştır' diyemem. .

TARKAN MUHTEŞEM İNSAN!

- Tarkan'ı tek kelime ile anlatmak isterseniz, o tek kelime ne olurdu?
'Muhteşem insan'. Onun icin soyleyebileceğim tek şey bu olabilir
- Hayata dair pişmanlıklarınız var mı?
Yaşadığım hicbir şeyden pişman değilim. Hz Mevlana'nın bir sozu vardır: Dunle beraber gitti, dune ait ne varsa. Gecmiş gecmişte kaldı.