hande katipoğlu kac kilo
yahşi cazibe simge, yahşi cazibe hande katipoğlu, simge, simge hande, simge hande katipoğlu,

Yahşi Cazibe dizisinin cok beğeniyorum ve kesinlikle de taki pediyorum. Dizi de ki her karekteri başarılı buluyorum. Bunlardan biri de Simge karakteri ile Hande Katipoğlu...
Simge'nin giyimi ve makyajı her zaman hoşuam gitmiştir, belki biraz abartı olabilir ama kadınsı bir tazra sahip olan ben icin guzel

Sevgili Melek'ler, Yahşi Cazibe'nin son bolumlerinde eminim ki, sizlerinde ilgisini cekmiştir Simge'nin klo alması. Simge kilo aldı diye dizi seti tarafından ciddi anlamda bir uyarı almış. Bunuda Hulya Avşar'ın progrqamında bakın nasıl acıklamış

Buyrun Melek'ler

Simge neden uyarı aldı?

Hulya Avşar Show'a konuk olan ATV'de yayınlanan 'Yahşi Cazibe' dizisinin oyuncusu Hande Katipoğlu gunluk hayatında makyaj yapmadığını, yemek yemeyi cok sevdiğini anlattı

Kilo alması uzerine setten uyarı aldığını belirten Katipoğlu, "Setten 4-5 hafta once cok kilo aldın diye ciddi bir uyarı geldi, yeni evli olduğum icin hamile misin diye sordular.

Hamile olmayan bir kadına hamile misin diye sorulması ne kadar kotu, bu kilo almışsın demektir."