Gectiğimiz gunlerde alkollu araba kullanırken, bir trafik kazası yapan ve olay yerinden kacan İlyas Salman'ın ehliyeti 2033 yılına kadar elinden alınmış Melek'lerim.
Bu habere ne denir; havada bulut, sen o ehliyeti unut İlyas Abi

İşte o haberin detayları Melek'ler!

Yedinci kez alkollu yakalanan İlyas Salman, 84 yaşında ehliyetine kavuşabilecek
Alkollu halde arac kullanan sinema sanatcısı İlyas Salman, dun geceyi Bostancı Şehit Semih Balaban Polis Merkezi’nde gecirdi. Sabah saatlerinde adliyeye getirilen ve Cumhuriyet Savcısı Adil Ozer’e ifade veren Salman serbest bırakıldı.
Adliye cıkışında gazetecilere tepki gosteren Salman, “Kars’ta, Cıldır’da sıfırın altında 1 ay film cektim hic kimse gelmedi. Kaza yaptım gazeteciler doluştu. Magazin malzemesi olmak istemiyorum. Benim mideme ya da yatak odama giren halkı ilgilendirmez. Halkı ilgilendiren yaptığım filmlerdir. Halkı rontgenci haline getirmeyin” dedi.
Daha once 6 kez alkollu arac kullanmaktan hakkında işlem yapılan İlyas Salman’ın ehliyetine 2033 yılına kadar el konulduğu oğrenildi. Onceki akşam Kadıkoy Kozyatağı’nda meydana gelen kazada İlyas Salman, onunde seyreden araca carpmıştı. Salman’ın yapılan kontrolde 2.40 promil alkollu olduğu tespit edilmişti. 62 yaşındaki sanatcı İlyas Salman, ehliyetine ancak 84 yaşında kavuşabilecek.