• 16-07-2022, 01:54:03

Bu kitapta yazılanlar benim istifama neden olan olaylardır. Gorevim sırasında ulkemin nasıl soyulduğunu, devletin kasalarının nasıl boşaltıldığını, iceriden ve dışarıdan işbirliği ile ulkenin nasıl geriye goturulmek istendiğini gordum...
    Osman OZBEK - Eski Jandarma Genel Komutanlığı HarekÂt Dairesi Başkanı, Emekli Tumgeneral
    Cumhuriyet tarihimizin yolsuzluk sistemine karşı en buyuk caplı operasyonu olan ve kamuoyunda buyuk yankı yaratan "Beyaz Enerji" Operasyonu'nun her safhasını adım adım izleyerek, buyuk bir cesaretle yazılamayan ve yayımlanamayan bilgi-belgeleri bu kitapta heyecanla okudum.Yazmış olduğum "Kirli Ellerin İttifakı" isimli kitabımı da Kucukkaya'nın yazdıklarından cesaret alarak yayımladım.Gelecek kuşakları aydınlatmak icin yureğini ortaya koyan usta kalem, yurtsever yazar Aykut Kucukkaya'nın ellerine sağlık.
    Aziz ERGEN - Emekli Jandarma Kurmay Kıdemli Albay
    Aykut Kucukkaya, operasyonla sarsılmayan hukumette liderle, bakan ilişkisine kulak kesiliyor, soygun duzenindeki zincirin halkalarını bir bir ortaya koyuyor.
    Hikmet CETİNKAYA
    Aykut Kucukkaya, Susurluk'un gayri meşru cocuklarından biri olarak doğan Beyaz Enerji Operasyonu'nu ve onu araştırma surecinde surekli ayağına takılan farklı turden bir uclemeyi; siyaset-medya-ticaret ilişkisini anlatıyor.
    Ertuğrul MAVİO?LU

Aykut Kucukkaya - Ruşvetin Deşifresi
    Siyah Beyaz, 2007, 251, Araştırma, Politika
    Tıpkıcekim PDF, Clearscan

Bu kitap ilk kez forumumuzda paylaşılmaktadır.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.