ibrahim tatlısesin sevgilisi, ayşegul yıldız, haberleri
Gectiğimiz gunlerde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayranlarının yureğini ağzına getiren ve tum Turkiye'yi acıya boğan İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegul Yıldız, sonunda sessizliğini bozmuş Melek'lerim.
Ayşegul Yıldız ne demiş, ne konuşmuş; buyrun bu yazımızda oğrenelim.

'Olursem, başkasıyla evlenme'
İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Ayşegul Yıldız, suskunluğunu bozdu
13 Mart gecesi silahlı saldırıya uğrayan ve tedavisine Almanya’da devam edilen İbrahim Tatlıses’in 10 yıldır goruştuğu sevgilisi Ayşegul Yıldız, gunlerdir suren suskunluğunu bozdu.
Acun Ilıcalı’nın internet sitesi Acunn.com’da yer alan habere gore Yıldız, vurulmasından beş saat once İbrahim Tatlıses’le kucuk bir tartışma yaşadığını soyledi.
Aralarındaki dargınlığın, Tatlıses’in “Aşkım bugun yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben olursem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni cok seviyorum” mesajını gondermesiyle sona erdiğini ifade etti.
Mesajı aldıktan sonra Tatlıses’e telefon acıp onunla barışan Yıldız, saldırı haberini oğrendikten sonra da sinir krizi gecirip hastaneye koştuğunu belirtti.
Halic Universitesi Mimarlık Bolumu son sınıf oğrencisi olan Yıldız, okuldaki sınav yoğunluğu nedeniyle Tatlıses’le Almanya’ya gidemediğini de sozlerine ekledi.
"EN COK YAPTIĞIM YEMEKLERİ OZLEMİŞ"
Haberde, Ayşegul Yıldız’ın yakın arkadaşlarına “İbrahim’le her gun konuşuyorum. Sağlığı yerinde. En kısa surede Turkiye’ye geri donecek. En cok benim yaptığım yemekleri ozlemiş. Donuşte onu yanımdan bir an bile ayırmayacağım” dediği belirtildi.
İbrahim Tatlıses’in eski sevgilisi Asena, saldırının ardından yaşam savaşı veren İbrahim Tatlıses icin “Canım İbo’ya feda. Benim sevgim onu yaşatacak” demişti.