sinem kobal, aşkı, sevgilisi, madrid,

Kucuk Sırlar dizisinde Su karekterini canladıran yani Sinem Kobal'a sozleşmeli aşk maddesi... "Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyim buyrun habere Melek'ler

G.Saray'ı artık 'kafasında bitiren' Arda Turan, İspanya'ya gitmek icin gun sayıyor. Arda'nın Madrid'de yaşamaya başlaması sevgilisi Sinem Kobal'ın da hayatını doğal olarak değiştirecek.

İspanyol basınında David-Victoria Beckham ciftine benzetilen Arda-Sinem, bu yaz evlendikten sonra Madrid'de yaşayacakları evi de aramaya devam ediyor. Ancak Sinem Kobal, bir ayağının Turkiye'de olmasını ve kariyerini surdurmek istiyor.

Akşam'ın haberine gore, Kucuk Sırlar adlı dizide 'Su' karakterini canlandıran Kobal, Madrid'e gittikten sonra da calışmaya devam edecek ancak eskisi kadar yoğun bir tempoda değil.

Genc oyuncunun yakın cevresine, 'Dizilerden uzak kalmak istemiyorum. Ama tabii ki eskisi kadar yoğun tempoda calışamam. İspanya'ya gittiğim zaman haftanın 4 gunu orada kalacağım. 3 gun de Turkiye'ye gelip dizilerde oynayacağım. Yapacağım sozleşmelere de '3 gun calışır' maddesini koyduracağım' dediği oğrenildi.

Sinem'in fedakarlığına karşın Noelia buyuk aşkı işleri aksadığı icin bitirdi. Guti'nin manken sevgilisi Noelia Lopez, Turkiye'den ayrılıp İspanya'ya dondu. Noeila, aşk acısı cektiğini fakat kendisinin de bir işi olduğunu belirterek, ilişkisini bitirdi.

Vanititatis, isimli dergiye konuşan Lopez, Turkiye'ye Guti icin geldiğini, duygularının peşinden koştuğunu belirterek, 'Bazı zaman kalp doğru komutlar vermez. Bilirsiniz! Benim kişisel yaşamım ulusal sahnenin bir parcası oldu. Turkiye'ye gitmek kariyerimi cok etkiledi' dedi.

Aşka kapılarını kapattığını belirten Lopez, 'Bir ilişki kotu gectiğinde dikkatli ve biraz korkutucu oluyor yeni bir ilişkiye girmek. Kendimi aşk icin hazır hissetmiyorum, ama gelecekte evet olacak' diye konuştu.