peker acıkalının hastaneden ilk fotoğrafları, haberleri, hastane gorutunleri, sağlık durumu

Başarılı tiyatrocu ve oyuncu Peker Acıkalın'ın hastanede ki ilk fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler. Dileriz ki tez zamanda sevenlerini mutlu edecek o guzel haberi alırız...

Kızının okulunun kapısı onunde trafik polisiyle tartışan ve sonra da fenalaşıp kalbi duran aktor Peker Acıkalın, hastanede goruntulendi

Henuz bilinci kapalı olan Acıkalın'ı tedavi altına alındığı hastanede Haberturk gazetesi goruntuledi.

Tiyatro ve sinema sanatcısı Peker Acıkalın bir trafik polisiyle tartışması sonucu kalp krizi gecirdi. Elektroşokla hayata dondurulen Acıkalın’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

PEKER ACIKALIN HASTANEYE KALDIRILDI!

Olaya şahit olan Ozel Modafen İlkoğretim okulu muduru Mehmet Durak, tanık olduğu olayları Vatan gazetesine şoyle anlattı: “Peker Bey 4. sınıfta okuyan kızı Şeker’le yarın (bugun) Fransa’ya okul gezisine gidecekti.

Bununla ilgili bilgi almak icin okula geldi. Kızı Şeker gezi var diye okula gelmemişti. Okulun bahcesinde Peker Bey’le sohbet ediyorduk. Milletvekili adaylığından, okul gezisinin detaylarına kadar her şeyi konuşuyorduk.

Tam o sırada bir trafik polisinin okulun kapısının onunde duran bir velinin aracını cekmek icin işlem başlattığını duyduk. Peker Bey hemen koşarak dışarıya cıktı ve orta boylu, 28 yaşlarında olan trafik polisinin yanına gitti. Biz de onların yanına doğru yoneldik.”

'ELİYLE İTTİ, BAYILDI'

“Polisin Peker Bey’e ‘Artislik yapma’ gibi sozler soylediğini duydum. Bir bağrış cağrış oldu ve kısa sure sonra o polisin Peker Bey’i eliyle ittiğini gordum. Peker Bey eliyle kalbini tutarak okulun bahcesine doğru koştu ve ‘Mehmet Amca ben kotuyum, hemen ambulans cağırın’ dedikten sonra yere yığıldı. Bu onun oradaki son sozleriydi, sonra bayıldı.

Onun kalp rahatsızlığını bildiğim icin hemen mesleği eczacılık olan bir veliyi cağırdım. Peker Bey’i hemen yere yatırdı. Bu sırada iki tane cekici arabası gelmişti, okul yolunda bir trafik oluştu.

Polisin yanına gittim; “Oğlum hemen ambulans cağırın, rica ediyorum adam iceride oluyor, bak sonra cok uzulursun, trafiği ac” dedim. O da bana “Şurada amirim duruyor onunla konuşun, iş hallolur” dedi. Gosterdiği sivil giyimli kişinin yanına gittim “Amirim iceride adam oluyor” deyince o da bana “Ben amir falan değilim” diye karşılık verdi.

POLİSE YALVARDIK

O polis bir de asayişe haber vermiş, burada ‘karışılık var’ diye. Ambulansı bizim sekreter cağırdı ama cekici yuzunden yola giremedi. Herkes, yaşlı başlı insanlar o polise yalvardık “Ne olur cekiciyi şuradan al da yola ambulans girsin” diye. Ama o arabayı cekmeye devam ediyordu. Polise “Oğlum ben tecrubeliyim yapma adama bir şey olursa başına bela alırsın” dedim. Adını, soyadını, numarasını soruyorum bana ‘Trafik polisiyim’ diye cevap veriyordu. Eczacı hanım Peker Bey’in nabzının cok yavaş attığını soyleyip ‘adam gidiyor’ deyince Peker Bey’i benim ozel arabama karga tulumba bindirdik. Ben 65 yaşındayım ilk kez bir insanı o halde gordum. Cok kotuydu.”

BEYNİNDE HASAR OLUŞABİLİR

Peker Acıkalın’ın yaklaşık 30 dakika beyninin oksijensiz kaldığı ifade edildi. Doktorlar, “Oksijensiz kaldığı icin beyinde hasara yol acma durumu soz konusu” dedi.