Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yuzyıl başarılarını eğlenerek kutlamışlar...Şimdi gecelim geceden notlara...

Osmanlı İmparatorluğu'nun en ihtişamlı donemini anlatan 'Muhteşem Yuzyıl' dizisinin ekibi başarılarını eğlenerek kutladı
Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yuzyıl' dizisinin ekibi onceki akşam tam kadro Akaretler'de bulunan Al Jamal'de eğlendi.
Dizinin oyuncuları yemeklerini yedikten sonra felekten bir gece caldı. MuhteşemYuzyıl'da 'Kanuni Sultan Suleyman'ı canlandıran Halit Ergenc, geceye eşi Berguzar Korel ile katıldı ve "Eğlenmeyi hak ettik. Reytinglerimiz cok iyi gidiyor. Ortadoğu'dan guzel tepkiler alıyoruz" diye konuştu.Dizide 'Valide Sultan' karakterini canlandıran Nebahat Cehre ise gecede cok eğlendiğini "Keyiften hepimiz dansoz olduk" diyerek ifade etti.
Partinin en dikkat ceken ismi Hurrem Sultan'ı oynayan Meryem Uzerli oldu. Kendine has giyim tarzıyla dikkat ceken Uzerli, İstanbul'un soğuğundan şikÂyet etti. İlerleyen saatlerde Uzerli'nin mekÂnı apar topar terk etmesi de şaşkınlık yarattı. Eğlenceye Asmalımescit'te devam eden Uzerli, bir ara yere kapaklanan yardımcısına yardım etmeye calışırken objektiflere takıldı. Guzel oyuncu, "Sevgiliniz var mı?" sorusuna "Yok ama olsun istiyorum. Yakışıklı, guclu, iyi, guvenilir bir sevgilim olsun istiyorum" diye cevap verdi.