Ozcan Deniz Fahriye Evcen, Ozcan Deniz, Fahriye Evcen, Fahriye Evcen resimleri, ozcan deniz resimleri, Ozcan Deniz Fahriye Evcen haberleri
Bir dargın bir barışık aşıklar Ozcan Deniz ile Fahriye Evcen gizlice barışmışlar...

Deniz ilk kez yonetmen koltuğuna oturduğu film olan “Ya Sonra”nın vizyon hazırlıkları sırasında kendisine yeterince vakit ayırmadığından şikayet eden sevgilisi Evcen’i terk etmişti. Deniz, ayrılık gerekcesi olarak da “Can yakan bu ilişkide cok yoruldum. Fahriye’yi de yordum. Bana karışılmasına, mudahale edilmesine tahammul edemiyorum. Bu iş beni ve calıştığım bir ordu insanı ilgilendiriyor. Bunları hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem” acıklamasını yapmıştı. Ardından Deniz’in Evcen’in telefonlarını acmadığı ve goruşmeyi kabul etmediği oğrenilmişti. Ancak ilerleyen haftalarda ciftin birbirlerinin hasretine dayanamadıkları ve kaldıkları yerden ilişkilerine devam etme kararı aldıkları oğrenildi. Yeni yayın doneminde “İffet” dizisinde başrol oynamaya hazırlanan Fahriye Evcen’in sevgilisiyle barıştıktan sonra moralinin oldukca duzeldiği ifade ediliyor.