sezen aksu konseri, eski eşleri, dinlemeye geldi, bodrum bianca arena konseri, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
Turk pop muziğin minik sercesi Sezen Aksu gectiğimiz gece Bodrum Bianca Arena'da bir konser verdi.İzleyiciler arasında sanatcının iki eski eşi de bulunuyordu.

Konserini kısa tutan Aksu, ıslıklanınca orkestrasını toplayıp bir sure sonra tekrar sahneye cıktı. Esprileriyle her zaman olduğu gibi kırıp geciren Aksu, cellosuyla şov yapan orkestra elemanını yeterince alkışlamayan dinleyici kitlesine, “Sanki her gun cello dinliyormuş gibi bir havanız var. Ne kadar elegan insanlarsınız” diyerek kinayeli bir sitem yolladı.

SEYİRCİYE GONDERME
Sanatcı, “Sezen haydi şarkı soyle” diyen bir seyirciye ise bir anısıyla gondermede bulundu. Aksu seyirciye donerek, “Madem oyle sen istedin. Sana bir hikÂye anlatayım. Ablam 13 yaşında annemle tartışmış ve annemi ‘Bak ben ergenlik cağındayım’ diye tehdit etmişti. Annemin cevabı da net oldu: ‘Sen ergenlik cağındasın ben menopozdayım asıl sen dikkat et’... Bilmem anlatabildim mi” diye konuştu.

Konserde Aksu’yu alkışlayanların başında ikinci eşi Ahmet Utlu’nun şimdiki eşi de bulunuyordu. Bir ara sahneye inip seyircilerin arasında şarkı soyleyen Aksu, ilk eşi Sinan Ozer ile aynı kareye girdi. Ozer’in kızını seven usta sanatcı, sempatik hareketleriyle dikkat cekti.

Sezen Aksu Kimdir?