dansoz sibel barış, hayatı, kulkedisi masalı, hikayesi, başından gecenler, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
İnsanın başına herşey gelebiliyor.Masal da desek aslında kulkedisi hikayeleri cok fazla var melekler!
Bu masallara en iyi orneklerden biri de bir zamanların dansozu Sibel Barış!
Sibel Barış 15 yaşında evden kacıp dansoz oldu. Hakan Balkaner’le evlenip ‘zengin’ hayatı yaşamaya başladı. Ancak eşi odasında sekreterinin eski kocası tarafından olduruldu. Yeniden dansoz oldu. Ancak şans yuzune bir kez daha guldu. Uc ay once bir armatorle evlendi ve...
Yoksul bir ailenin kızıyken 15 yaşında evden kacıp oryantal olan Sibel Barış’ın hayatı işadamı Hakan Balkaner’le yaptığı evlilikle değişti. Zengin bir aileye gelin giden ve bu evlilikten bir de kızı olan Barış’ın bu mutluluğu eşi Hakan Balkaner’in 2003 yılında holding binasındaki odasında sekreterinin eski kocası tarafından pompalı tufekle oldurulmesiyle son buldu. Bu acı olaydan sonra uzun sure kendine gelemeyen kızıyla birlikte tek başına ayakta kalma mucadelesi veren Barış butun bunların ustune bir de Balkaner Ailesi’nin sahibi olduğu Yurtbank’ın tasfiyesi sonrası gelen hacizlerden nasibini almış, borclarla boğuştu. O donem yaptığı roportajlarda “Kızım burslu okuyor olmasa onu okula gonderecek param bile yok” diyen Sibel Barış gecinebilmek icin bıraktığı dansozluğe geri donmek zorunda kaldı. Bu durum en cok da kızı Pelin’i rahatsız etmiş ‘oryantal annenin kızı’ sozleri yuzunden sık sık okul değiştirdi.
Oykusu o donem ‘yarım kalan bir kulkedisi masalı’na benzetilen Sibel Barış’ın talihi yıllar sonra bir kez daha dondu. 3 ay once armator Erkan Selah ile nikah masasına oturan Sibel Barış’ın yuzu tıpkı eski gunlerdeki gibi yine gulmeye başladı. Hayatı bir anda tamamen değişen Sibel Barış Bodrum’da 52 metre uzunluğunda 8 milyon euro (yaklaşık 19 milyon TL) değerindeki Sea Star isimli teknesinde tatilin tadını cıkarıyor. Zaman zaman unlu isimleri de teknesinde misafir eden Barış’ın onceki gunku konukları Seda Sayan, Tanyeli ve genc oryantal Didem’di. Unlu oryantalin misafirlerine 5 kişilik tekne calışanı hizmet etti.
4 yuk gemisi bulunan Erkan Selah aynı zamanda Tuzla’daki Selah Tersanesi’nin de sahibi. Bodrum’daki Onikon isimli butik otelin yanı sıra Gumgum Kabere de Selah’a ait.
“Fakir bir ailenin kızıydım. 6 yaşında aileme destek olmak icin pazarda corap, şişe ve gazete kağıdı satıyordum. Annem beni ilkokul 4’e giderken kacırıp İstanbul’a getirdi. Dansoz olmaya karar verdim. Sonra Hakan cıktı karşıma. Olduruldu. Kabus dolu gunler gecirdim. Hakan’dan sonra beni hayata bağlayan kişi Erkan oldu. Kendimi prensesler gibi hissediyorum. Eşim bir dediğimi iki etmiyor”