Sevgili melekler,
Taran - Ozyılmazel evliliği henuz henuz halk tarafından sindirilmeye calışılırken,unlulerin yazdığı twitter mesajları sayesinde ne yazık ki gundemi meşgul etmeye devam ediyor!
Son yazdığı twitter mesajında Ozyılmazel bakın evlenecek ciftlere ne gibi tavsiyelerde bulunmuş?
1. Bu işin buyuğu, kucuğu yok, 10 kişisi 100 kişisi yok haberiniz ola. Sonuc aynı: Davetlileri memnun etmeye calışmayacaksın.
2. Organizatorlere yuzde yuz guven olmaz, kontrolu ele alacaksın.
Madem hadiseye girdin, diktator edasıyla butun ekibi tek sıraya dizecek, didik didik didikleyeceksin. Ya da Fulya Terim gibi şahane bir ablan olacak, her duruma anında el koyacak.
3. Sakın ama sakın kibarlık olsun diye ailelere fikirlerini sormayacaksın.
Elini verirsen kolunu kaptırırsın, işin icinden cıkamazsın.
4. Duğun gunune kadar annene gunde beş vakit buzlu su ikram ettireceksin. Annelerin fenalık gecirme, telaş etme, heyecandan kut diye bayılma potansiyelleri cok yuksektir ona gore.
5. "Beni niye duğunune cağırmadın" grubu karşısında, 'otovicdan'ı devreye sokmayacaksın. Sen ne kadar "Ennn yakınlarımla kutlayacağım" desen de birileri kırılır. Her selam verdiğini davet edecek halin yoktur yani. Seni seven iyi dileklerini sunar zaten; takmayacaksın.
6. Gelinlik ve damatlık olayında sınırları zorlamayacaksın. Ne kadar cok alternatif, o kadar cok kafayı yemek demektir. Benim gibi ilk denediğini al ve cık dostum.
Bak bitersin ve de şişersin.
7. Kankalar ne icindir? Seni rahatlatmak, duğun oncesi hazırlıklarda koşturmak, kaprislerini cekmek ve gelin ciceğini odada unutturmamak icin! Sen sen ol, benim gibi heyecandan gelin ciceğini odada unutma tamam mı?
Kankalarını kole et, sularını sık! (Sizin yuzunuzden ciceksiz cıktım intikamım acı olacak kızlar!) 8. Sana yıllarca yapılan işkenceyi sen de bekar arkadaşlarına yapacaksın. Nikahtan sonra zırt pırt yanlarına gidip "Darısı başınıza kızlaaar" cekecek, yılların intikamını alacaksın.
9. Herkesin pek değerli goruşleri vardır ama senin isteklerinden onemlisi yoktur, unutmayacaksın.
Gelin otoriteni konuşturacaksın. "Şu ağactaki salkım sacak şeyleri cabuk indiriiiin!" "Ama ruya gibi Ayşeee..." "Sana ruya bana kabus, indiriiiin!"
Nokta!
10. Son olarak, duğunden once gelinle damadın birbirini neden gormemesi gerektiğini ben sana soyleyeyim. Oyle bir stres sarıyor ki dort bir yanınızı, kadın kısmının istekleri oyle bir dipsiz kuyu oluyor ki; damat senin bu halini gormese daha iyi. Kacar, vallahi kacar.
İyisi mi buyuk sozu dinleyip son gun sevgilini olay mahallinden uzaklaştıracaksın.
11. Asla unutmayacaksın; bu sizin gununuz. Sadece sizin ve size ozel... Canınız ne istiyorsa, o guzel. Ve sadece bir kere yaşanabiliyor, tekrarsız, başa sarmasız.
O yuzden keyfini cıkarın ve cok eğlenin. Mutluluklar...