Sevgili melekler,
Kısa sure once haberini yaptığımız Oyle Bir Gecer Zaman Ki nin yeni bolumunde olacaklarla ilgili FACEBOOKTAKİ ACIKLAMALARın doğru olmadığı acıklandı!
D Yapım tarafından yapılan acıklamada, Aras Bulut İynemli adına acılan site hesaplarının sahte olduğu ve oyuncunun hicbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı ya da internet sayfası bulunmadığı belirtildi.
Aras Bulut İynemli ise firma aracılığı ile şu acıklamayı yaptı:
"Son gunlerde ceşitli sosyal paylaşım sitelerinde benim ağzımdan yazılmış gibi gosterilen bilgilerden ve sahte hesaplardan buyuk rahatsızlık duymaktayım. Set ve calışma programımızın yoğun olmasından dolayı sosyal paylaşım sitelerini takip edemiyorum. O nedenle ne Twitter ne de Facebook hesabım bulunmamaktadır. Benim adıma acılan hesaplar sahte, yazılanların da hicbir şekilde gerceği yansıtmamaktadır. Sosyal medya da adımı kullanarak yazılan bilgilerin dikkate alınmamasını rica ederim."
Zaten ben inanmamıştım melekler.Cunku her oyuncuyla sozleşme yapılır konuşmaması hususunda.Normali de budur yani,yoksa ne anlamı olur heyecanla yeni bolumu beklemeden...