yurdal sert kimdir ıvana sert kimle evli yurdal evlendi ivana kocası kim ivana kiminle evli
ivana sert, yurdal sert, eşi, bir kadınla goruntulendi, ivananın tepkisi, ile ilgili bilgiler burada melekler

Sevgili melekler,
En guzel kadınlar bile aldatılıyor,bunun guzellikle cirkinlikle ,alımla,parayla ilgisi yok.İnsanoğlu beşer,şaşar.Tabi yanlış anlaşılmasın ben Yurdal bey İvana hanımı aldatıyor demek istemedim,ama lafa boyle giriverdim işte melekler!

Ama resim ve haber de ortada yani!

Sosyetenin en guzel ve cekici kadınları arasında gosterilen Ivana Sert’in 8 yıllık eşi muteahhit Yurdal Sert, Bodrum'da bir otelde defile izledi. Yurdal Sert, sonrasında Turkbuku'nde bir kulupte bir kadınla fotoğraflandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde esmer guzelle samimiyeti artıran Yurdal Sert ve hanım arkadaşı, samimi bir şekilde sabaha kadar eğlendi ve kulupten el ele cıktı. Corbacıya giden ikilinin bir sonraki durağı ise acıkta demirli bir yat oldu.

Ivana Sert, daha once verdiği bir roportajda şunları soylemişti:

“Kıskanc değilim. Eşim beni bir kere aldatırsa duymazdan gelirim. Cunku eşimi seviyor, evliliğime değer veriyorum.”

Ivana Sert'le sekiz yıldır evli olan Yurdal Sert ise bir roportajında şu acıklamayı yapmıştı:

"Ivana'yla bu konuyu konuştuk. Bana 'İstersen ihanet edebilirsin. Seni bir kacamak icin bırakmam' dedi. Ben de ona sadakat yemini ettim. Cok cekici ve guzel bir karım var. İhanet aklımın ucundan gecmiyor."

Ivana şaşkın: Tepkimi gosteririm!

Fethiye'de bulduğumuz Ivana Sert şaşkındı. Sert, "Daha once yurt dışına cıktığında bir kez beni aldatmasına goz yumarım dedim ama bu başka... Oyle bir şey varsa ona gore tepkimi gosteririm. Kim olduğunu gormem lazım. Arkadaşı olabilir. Aldatma varsa tepkisiz kalmam" dedi.

Yurdal-İvana Sert ciftinin bir oğulları bulunuyor.

Boyle hoş bir kadın,bir evlat,varlık,daha ne istersiniz be adamlar? Yani insana rahatlık batıyor işte! Durdukları yerde huzursuzluk arıyorlar! Kimbilir ,belki de herşeyin ellerinin altında olmasından kaynaklanan bir doyumsuzluktur!...