Jim Butcher - Dresden Dosyaları 5. Kitap - Olum Maskeleri (Death Masks)

Jim Butcher, İthaki Yayınları
Ceviri : Ulaş Apak

Harry Dresden - Buyucu
Kayıp eşyalar bulunur. Paranormal soruşturmalar.
Danışma. Tavsiye. Makul Fiyatlar.
Aşk İksirleri, Bitmez Tukenmez Servetler, Partiler ya da Diğer Eğlenceler İş Kapsamı Dışındadır.

Canım İthaki Yayınları, tam ben yaz tatiline cıkmadan Dresden Dosyaları'nın 5.kitabını basarak buyuk bir kıyak yaptı. Boylece son 2 macerayı arka arkaya okuma zevkini yaşadım
Bu maceramız, vampirlerin Kırmızı Meclisinden savaş lordu Ortega'nın Harry'e duello teklif etmesi ile başlıyor. Harry'nin bu kabuslardan fırlamış yaratıktan odu kopsa da, olaylar oyle bir karışıyor ki, duello Harry'nin hayatındaki en onemsiz dert haline geliyor.

Hz İsa'nın carmıhtan indirildikten sonra sarıldığı iddia edilen Torino Kefeni calınıp Chicago'ya getirilmiştir. Peder Vincent, kahramanımız Harry Dresden'i kefeni bulmak uzere tutar. Ne var ki Harry'nin eski dostu Centilmen Johnny Marcone ve insanların ruhlarını ele geciren Denaryalı iblisler de kefenin peşindedir.

Harry'nin bu macerasında 3. kitapta tanıştığımız Michael Carpenter geri donuyor. Kutsal kılıcı ile iblislerle savaşan bir Hac Şovalyesi o. Michael'ın ustası Shiro da adeta bir efendi Yoda gibi oldukca etkileyici bir karakter ciziyor. Denaryalıların başı Nicodemus ise yeni kotu adamımız olarak hikayede yerini alıyor. Bir de vampire donuşme ic gudusu ile savaşan eski sevgili Susan var tabii.

İyi ile kotu; aydınlık ile karanlık arasındaki ezeli savaşı anlatan bu macerayı zevkle okudum. İnşallah arası uzamadan yeni maceraları cevirip yayınlar İthaki.

Jim Butcher - Dresden Dosyaları 5. Kitap - Olum Maskeleri (Death Masks) Pdf Cs:
Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.