ikoncan, ivana sert, yurdal sert, aldattımı, hakkında detaylı bilgiler burada

İkoncan İvana Sert ile eşinin arası biraz acıkmış melekler...Bakalım sebebi neymiş...
Ivana Sert ile Bodrum’da bir guzelle sarmaş dolaş dans ederken goruntulenen eşi Yurdal Sert’in arasının 1,5 aydır acık olduğu oğrenildi. Gerilimin sebebi ise Sert’in dekolte tutkusu..
Ivana Sert’in dekolte kıyafetleri, evliliğinde kriz yarattı. Bugune kadar hep “Eşimi kıskanmıyorum, hatta onunla gurur duyuyorum” diyen Yurdal Sert, cevresinden gelen baskılar yuzunden sonunda patladı. Gerilimin fitilini ise eski manken-yeni tasarımcı Ivana Sert’in 2 Haziran gunu Billionaire Club’ta duzenlediği mayo ve ic camaşırı defilesi ateşledi. Onun podyumda giydiği kıyafeti acık bulan Yurdal Sert’in eve donuşte tepkisi sert oldu. Sozlu atışma giderek cığrından cıktı, kavga buyudu ve ikili arasında ipler kopma noktasına geldi. Bu yıla kadar hicbir tatilde ayrılmayan ciftin bu yaz tek başlarına farklı adreslerde olması, Ivana Sert’in Bodrum yerine Fethiye’ye, annesinin yanına gitmesi de gerilimin en belirgin işaretiydi.
Kızın adını bile hatırlamıyorum
Daha once “Eşim beni aldatırsa goz yumarım” diyen Ivana Sert, eşinin başka bir kadınla goruntulenmesinden sonra telefonlarını kapatıp ortadan kayboldu. Yurdal Sert ise şu acıklamayı yaptı: “ O gece arkadaşımın kızının doğum gunundeydik. Hatta abimler ve yengemler de vardı. Eşim annesinin yanında Fethiye’deydi. Ship a Hoy’da sabaha kadar dans ettik. Eşime yaptığım en buyuk haksızlık o şekilde dans etmekti, başka bir şey olmadı. Alkolun de etkisi vardı tabii. Kızın adını bile hatırlamıyorum, ayıp olacak! Ama gercekten aldatma gibi bir durum yaşanmadı. Şu an eşimin yanında, Fethiye’deyim.”
hurriyet