CINE5'de yayınlanan Pınar Elice'nin programı yayından kaldırıldı. Sebebi ise Lerzan Mutlu ve Pınar Elice'nin CINE5 koridorlarından yukselen kavga sesleri.
Bu iki unlunun aralarında gecen kavga kufurlu ve cidden de buyuk bir kavgaymış Melek'lerim.
Meleklermekani.com olarak Pınar Elice'nin bu kavgayla ilgili basına yaptığı acıklamayı sizlere sunuyoruz.

İşte Pınar Elice'nin o acıklaması:
Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım;
Maalesef dunden (07.04.2011) beri hic de istemediğim bir şekilde medyanın gundemini meşgul etmekteyim.
Yaşanan bu talihsiz ancak onlenemesi cok zor olan olayın sizlerin ve muzikseverlerin gundemini daha fazla meşgul etmemesi icin konuyu uzatmama kararı almıştım. Ancak bilgim olmadan ve bana doğrulatılmadan medyada yer alan pek cok yanlış bilgiyi okuyunca; bu acıklamayı yapmayı zorunlu gordum.
>> İŞTE KUFURLERİN HAVADA UCUŞTUĞU O KAVGA BURAYA TIKLAYIN
Oncelikle ve ehemmiyetle belirtmek isterim ki; ozel hayatım dolayısı ile uzun bir surenin ardından geri donduğum meslek ve televizyonculuk hayatımın bu evresinde, boylesine sanatcı ve şahsi karakterime uymayan bir şekilde gundeme gelmek beni cok uzdu.
Ancak her ne kadar sanatcı kimliğiniz ve terbiyeniz sizi bir noktaya kadar engellese de, surekli olarak tahrik edilmek, saygısızca hareketlere ve soylemlere muhatap kılınmak, insani zaaflarınız ve kendinizi, gururunuzu koruma gudunuz; bir noktada sizleri istenmeyecek bir durumla karşı karşıya bırakabiliyor. Dun olan da budur.
Konun muhatabı olan diğer kişi ile televizyon programım oncesinde tartıştığım, sonradan soylemekten utandığım bazı kelimelerin ağzımdan cıktığı, sesimi yukselttiğim doğrudur.
Ancak konu ile ilgili diğer detaylar; hadiseyi medyaya servis eden kişilerin kasıtlı ve ne amaclı olduğu belli olan abartma ve yalan yanlış bilgi aktarımlarından ibarettir.
Olayın gerceklerini aktarmak gerekirse;
1- YILDIZ TİLBE: Bu talihsiz olay esnasında sevgili arkadaşım Yıldız Tilbe orada değildi. Kendisi ayrılmıştı. Belki de orada olsaydı, bu olay hic yaşanmayacaktı. Cunku sevgi ve saygı duyduğum, kaale aldığım bir kişinin yanında kendime hakim olmam daha kolay olurdu.
2- MOBİLYA: Yayın yaptığım sure icinde programımın dekorunu oluşturan firmaya; başka bir kişinin ya da programın dekorunu yapmaması, değiştirmesi gibi konularda baskı yapmam soz konusu değildir, boyle bir olay yaşanmamıştır. Kaldı ki; sozu gecen firma oldukca profesyonel, iş bilen ve işine karıştırmayacak bir firmadır ve benim de boyle bir mudahalede bulunacak kadar kuculmem duşunulemez bile...
3- BOĞAZINA SARILMAK : Ne kadar sinirlensem, ne kadar cileden cıksam da; hicbir şekilde kimseye darp etmem mumkun değildir. Sac cekmek, boğazına sarılmak gibi şeyler asla olmamıştır.
4- KISKANCLIK: İlk gunden bu yana Muhabbet Pınarı’nda konuk etme şerefine eriştiğim tum sanatcı dostlarıma bir kez daha teşekkur etmek isterim. Zaman zaman populerlik acısından birilerimiz one gecsek de; hicbir sanatcı bir diğerinden daha az saygıdeğer yada konuk edilmeye daha cok layık değildir. Bu duşunce de olduğum icin; boyle bir kıskanclık icin de olmam da duşunulemez.
Gerceklerin bunlar olmasına karşın; ne kadar tahrik edilsem ve ustume oynansa da kendime hakim olmam, bu olaya dahil olmamam gerekirdi.
Bu vesile ile; bir kez daha olayın hakikatlerini ve detaylarını bilgilerinize sunar; bu talihsiz olay icin hayranlarımından ozur diler ve bundan sonra mumkun olduğunca sadece sanat calışmalarımla ve guzel haberlerle gundemde olmaya gayret edeceğimi bildiririm.
Sevgi ve saygılarımla
Pınar Elice