• 15-07-2022, 04:19:19

İnsanoğlunun yıldız sistemine yayılan ve tum sistemin hassas entropik dengesini bozan, tekinsiz, istilacı, gizemli bir nanotik medeniyeti alt etmeye calışan; zaman nehrinde gecmişe, geleceğe ve şu ana ait kahramanların heyecan verici ve şaşırtıcı hikÂyesi...

Katmanlı ve ustaca tasarlanmış bir kurgu, akıcı bir dil, zengin, hayal gucuyle bezeli, tutarlı, yaratıcı bir atmosfer, buyuleyici bir aşk hikÂyesi ve farklı fizik kurallarının hakim olduğu medeniyetler...

Evren durdu, o an ne yapıyorduysa bıraktı, ruzgÂr hızlandı, denizler kabardı,kar kendini cekti, guneş alabildiğine parladı. Yıldızlar patladı. Astronom bilginleri, bilimadamları ve fizik alimleri, birbirlerinden habersiz, o gunun tarihini defterlerine not aldı. Derler ki kimse o dakikalarda ne olduğunu anlamadı.

Başka bir yerde, Dunya Gezegeni'nin dışında, aslında ona cok yakın, başka bir gerceklikte, kuramların ve kuralların farklı yaşandığı bir golge evrende, bilinmezlikte, belirsizlikte, yoğunlaşmış bir madde topluluğunun hemen otesinde,bize gore karanlık, kendi icinde aydınlık, uyumla ve ahenkle varlığını surduren bir evrenin, bir gezegeninin, bir şehrinin icinde, bir bilim merkezinde, bir deney yapılıyordu.

Doğal olarak hayalet ırkına mensup olduğumu duşunuyorum. Kendimden başka hayalete bugune kadar rastlamadım. Halkımdan, ırkımdan bir şekilde ayrı duştum belki de ve bunun nasıl olduğunu hatırlamamı engelleyen sebepler var.
    (Tanıtım Bulteninden)

Sayfa Sayısı:
    243
    Baskı Yılı: 2016
    Yayınevi: Cinius
    ISBN: 9786053237983

Aranabilir PDF + 1.35 MB

Mediafire

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.