• 15-07-2022, 04:16:49
    Marianne Curley - Zamanın Bekcileri 1 / Anılan

Zamanın Bekcileri 1 -Anılan Kitap Acıklaması
    “Ben zamanı koruyorum. Daha belirgin konuşmak gerekirse, tarihi koruyorum. Benim gorevim, her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu guvence altına almak. Her şeyin olduğu ve olması gerektiği gibi…”

Gecmişi değiştirebileceğinizi duşundunuz mu hic? Peki, ufacık bir hareketinizin korkunc bir felaketler zincirine sebep olabileceğini? Ethan, gecmişe yolculuk etme yeteneğine sahip bir Koruyucu. Ve bir Koruyucunun en birincil gorevi, gittiği her yerde tarihin akışını bozma niyetindeki karanlık guclere karşı mucadele etmektir.

Bu ozel gorevinin yanı sıra oğrencilik hayatına da devam eden Ethan icin cift kimlikle tek bir hayatı surdurmek zaman zaman bir karabasana donuşebiliyor. Ozellikle de hayatı gittikce karmaşık bir hÂl almaya başlamışken. Ama o şanslı, cunku bu yolda yalnız değil. Onu seven ve her koşulda ona destek olmaya hazır arkadaşları var…

"Kimse zafer kazanmayacak, ta ki kayıp savaşcı geri donene ve korkusuz biri, aydınlığın ve gucun rehberliğinde yolculuğunu tamamlayana kadar."

Gecmişle gelecek kesiştikce, gunluk yaşam da belirsiz bir zaman kıskacına surukleniyor. Tarihi değiştirmeyi planlayanları ise sadece Koruyucular durdurabiliyor. Oysa Kaos Duzeni, Koruyucuları yok etmek ve evrenin mutlak hÂkimi olabilmek icin yıkıcı saldırılarına başladılar bile. Savaş kapıda.

Koruyucuların arasındaki hain gun gectikce gucleniyor. Koruyucular onyargılarını ve şuphelerini bir kenara bırakıp savaşa odaklanmazlarsa mucadeleleri buyuk bir felaketle sonuclanabilir. Ama daha hicbir şey bitmedi. Hicbir şey, savaşmadan bitmeyecek. Evrenin duzeni budur…

Gectiğimiz yıllarda baskı ustune baskı yaparak on binlerce okurun kitaplığında yer edinmeyi başaran “Zamanın Bekcileri” uclemesi, yepyeni kapak gorselleri, gozden gecirilmiş metinleri ve ozel ciltli baskılarıyla yeniden edebiyatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Avustralyalı yazar Marianne Curley’in, zihnimizdeki zaman algısını altust etmek uzere ustaca kurguladığı bu odullu seri, gizemli hikÂyeler keşfetmekten hoşlanan her yaştan okurun ilgisini cekmeyi başaran “zamansız” bir klasik…

“Marianne Curley, bir yandan gunumuz gercekliğine sımsıkı tutunurken diğer yandan heyecan verici, karmaşık ve sihirli bir hikÂye ortaya cıkarıyor.”
    -Irish Independent-
    (Tanıtım bulteninden)
    İlk Baskı Yılı: 2007

Pdf Rcs:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Pdf Cs:
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Uc kitaplık bir seri diğerlerini de paylaşacağım.