• 15-07-2022, 02:51:45

Rachel Vincent - Donuşum Serisi 1 - Serseri
    Ateşli, dişi? ve kedi. Buffy İle Kedi Kız'ın Buluşmasına Hazır Mısınız?
    Tepeden tırnağa Amerikalı bir yuksek lisans oğrencisi gibi gorunuyorum. Ama ben kedi adam soyundanım; isteyince kocaman bir kediye donuşebiliyorum. İki farklı dunyam var.

Ailem ve Gurur surum benim icin planlar yaptıysa da, turumun devamını getirmem adına yapılan butun bu baskılardan kactım ve kendime normal bir hayat kurdum. Ta ki o Serseri'nin saldırdığı geceye kadar.

Serseriler hakkında uyarılmıştım; bunlar, devamlı benim gibi cekici, dişi ve doğurgan kediler arayan, Gurur surulerine bağlı olmayan kedi adamlardı. Ben karşıma cıkanla baş edebilmiştim, ama sonradan iki bekÂr hemcinsimin ortadan kaybolduğunu oğrendim.

Gurur surumun beni geri cağırması icin bu tehlike sinyali yeterliydi Guya bu kendi guvenliğim icindi. Ya, tabii. Ama ben uysal bir yavru kedi değilim. Arkadaşlarımı bulmak icin karşıma her ne ya da her kim cıkarsa cıksın ustesinden geleceğim. Kollayın kendinizi, Serseriler? cunku keskin pencelerim var ve onları kullanmaktan cekinmem.

"Etkileyici ve heyecanlı, karanlık ve unutulmaz. Serseri mutlaka okunmalı. Baştan sona bayılacaksınız."
    -Gena Showalter-

"Roman kahramanına ve aksiyona bayıldım. Serinin bir sonraki kitabını okumayı dort gozle bekleyeceksiniz."
    -Charlaine Harris-
    -
    Pegasus Yayınları 2011 Ocak basımı 495 sayfa 2,4 mb boyutunda

-
    PDF link :
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.