• 15-07-2022, 02:19:10
    Yazarın 1. Serisi - Gediksavaşları Efsanesi ()

Devamı olan 2. Serisi - Krondor Serisi ()

Devamı olan 3. Serisi - Gediksavaşları Dunyasından ()

Devamı Olan 4. Serisi - Yılan Savaşları Efsanesi ()

Bugune kadar Raymond E. Feist'in kitaplarını duzenlemelerimde, daha once taranıp kopyalanarak word belgesine aktarılmış ve tekrar pdf haline getirilmiş aşırı derecede sayfa ve kelime hatası bulunan dosyalar uzerinde calışmak zorunda olduğum icin, ortaya cıkan sonuc tabir-i caizse 'idare eder' sınıfındaydı. Fakat bu seride, hayatımda ilk defa Tıpkıcekim uzerinde calıştığım icin mukemmel oldu diyebilirim. 2. ve 3. kitabı tarayıp bana ulaştıran saygıdeğer arkadaşım marchriuz'a sonsuz kez teşekkur ederim. Kendisi bu iyiliği yapmasaydı şu anda hala 1. kitabı duzenlemiş bir şekilde bekliyor olabilirdim.

2. ve 3. kitabın PDF'leri sayfa sayısı, paragraf sayısı ve kelimesi kelimesine orjinal kitabın bire bir aynıdır. 1. Kitap da onlara uygun bir şekilde duzenlenmiştir. EPUB olarak da hazırlarken Calibre'nin yanısıra ilk defa Sigil programından faydalandığım ve kullandığım fontları da EPUB'ın icerisine gomduğum icin dosya boyutlarında biraz artış gosterdi. Bu konuda herhangi bir sorun yaşar ve bana bildirirseniz gerekli duzenlemeyi yapıp, size ulaştırırım dosyaları.

Uzun lafın kısası, Sevgili marchriuz'un da taramaları sayesinde ilk defa E-Kitap tadında bir ucleme duzenlemiş olmaktan dolayı mutluyum. Darısı bir sonraki ucleme olan Karanlık Savaş Efsanesi'nin başına...

Golgeler Meclisi Uclemesinde sıralama şu şekilde:

01 - Gumuş Şahinin Pencesi

02 - Tilkiler Kralı

03 - Surgunun Donuşu

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.