Benim gibi bayram tatilinde 2. kitabı bitirenler icin 3.kitap Hayaletin Sırrı
(arayı soğutmamak icin biraz hızlı duzenledim kusurumuz afola)
Annem. "Uzun. Zor. Hatta Korkunc Bir Kış Olacak Oğlum." Dedi. ?Tum İşaretler Orada... Ve Yazı Gecirmek İcin Anglezarke?dan Daha Kotu Bir Yer Olamaz. Baban Senin İcin Endişelenirdi, Evet. Şimdi Ben De Endişeleniyorum.
Bu Yuzden Sozlerimi Kısa Kesmeyeceğim. Karanlığın Gitgide Gucleneceğine Hic Kuşku Yok Ve O Bataklıkta Belirli Bir Uğursuzluk Olduğu Da Kesin... Bu Yuzden Ustana Yakın Dur. O Senin Sahip Olduğun Tek Gercek Dost. Birbirinize Yardım Etmelisiniz.?
Havanın Gitgide Soğuduğu Ve Karanlığın Coktuğu Bir Anda Hayalet İstenmeyen Bir Ziyaretci İle Karşılaşır. Tom İse Bu Yabancının Varlığının, Ustasını Neden Bu Kadar Endişelendirdiğine Bir Anlam Verememektedir. Hayaletin Gecmişi Onu Yakalıyor Olabilir Mı? Ustasının Tum Dunyadan Saklamaya Calıştığı Sırlar Sonunda Ortaya Cıkınca Tom?Un Başı Ne Tur Bir Belada Olacak?
Hayaletler, Cadılar, Hortlaklar, Şeytani Yaratıklar, Karanlık Ve Dehşet. ?Hayaletin Sırrı? Okuyucularının Tuylerini Diken Diken Etmeye Hazırlanıyor!.. Havanın Gitgide Soğuduğu Ve Karanlığın Coktuğu Bir Anda Hayalet İstenmeyen Bir Ziyaretci İle Karşılaşır. Tom İse Bu Yabancının Varlığının Ustasını Neden Bu Kadar Endişelendirdiğine Bir Anlam Verememektedir. Hayaletin Gecmişi Onu Yakalıyor Olabilir Mi? Ustasının Tum Dunyadan Saklamaya Calıştığı Sırlar Sonunda Ortaya Cıkınca Tom?Un Başı Ne Tur Bir Belada Olacak? Bu Yıl, Tum Dunyada Milyonlarca Genc Hayranı Bulunan Serinin Yedinci Kitabının Yayımlanması Şerefine, Ozel Bir Yarışma Duzenlenmiş Ve Yedi Wardstone Hayranı Belirlenerek Hayalet?İn Yedi Yeni Cırağının Secilmesine Karar Verilmiş.
epub:
docx:
Joseph Delaney - Wardstone 03 - Hayaletin Sırrı Epub, docx
Fantastik ve Bilim-Kurgu Kitapları1 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Fantastik ve Bilim-Kurgu Kitapları
- Joseph Delaney - Wardstone 03 - Hayaletin Sırrı Epub, docx
-
15-07-2022, 02:11:36