• 15-07-2022, 01:44:49
    Gediksavaşları Efsanesi'nin () devamı olan Krondor Serisi.

Seri adından da belli olduğu gibi Gediksavaşlarının Ardından, aynı kahramanlarla gecen 3 kitaptan oluşmakta.
    01 - İhanet - Krondor Serisi - Raymond E. Feist
    02 - Kiralık Katiller - Krondor Serisi - Raymond E. Feist
    03 - Tanrıların Gozyaşı - Krondor Serisi - Raymond E. Feist

Bu 3 kitabın PDF halinde bir cok yerde aşırı derecede bozuk ve tarama hatalarıyla dolu versiyonu var. eldkaan'ın duzenlenmiş ilk serisini (Gediksavaşları Efsanesi) okuduktan sonra bunları okumak bana resmen cehennem gibi geldi. İtiraf etmek gerekirse eldkaan'a da ince bir sitem etmeden gecemedim, neden bunları da elden gecirmediği icin. Ardından word belgesine cevirip kendim duzenlemeye başladığımda anladım ne kadar zor olduğunu ve hak verdim. Uzun lafın kısası, okumaya başlamadan once hızla word belgesinde duzenledim. Ardından okurken eksik kalan yerleri işaretleyip, tekrar duzenleyerek seriyi neredeyse 1 aya yakın bir zamanda mukemmele yakın bir hale getirdim. Şukur ki cok buyuk bir kaybımız yok (sadece bir-iki sayfa)

Şimdi yazarın 3. serisi olan Gediksavaşları Dunyasından'a (Asilkan Prens ve Kralın Korsanı olmak uzere 2 kitaptan oluşuyor) saldıracağım. Kısmet olursa onun da duzenlenmiş halini onumuzdeki gunlerde paylaşacağım. Zira, taranmış ve paylaşılmış belgeler en az bu seri kadar icler acısı durumda.

Kitapları her ihtimale karşın 3 ayrı yere yukledim. Dilediğiniz link'ten indirebilirsiniz. Eğer benim gibi bir fantastik delisiyseniz, okurken cok eğleneceğinizi umuyorum.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.