Tum dunyada izlenme rekorları kıran dizi Lost Survivor Unluler-Gonulluler ile karşılaştırılmış...Bakın ortaya neler cıkmış

Haberturk yazarı Mehmet Guler, Show TV'deki Survivor yarışmasını dunyaca unlu Lost dizisi ile kıyasladı ve bakın kimi kime benzetti...

Acun yine muthiş bir işe imza attı. Survivor Unluler-Gonulluler yarışmasıyla hem son ayların en cok konuşulan televizyon programını yaptı, hem de reytinglerde kanalı Show TV'ye tavan yaptırdı. Daha proje halindeyken, “Nihat Doğan bu yarışmanın yıldızı olur” demiştim. İkinci haftasında sağolsun Nihat da beni yanıltmadı.

Onumuzdeki iki ay boyunca belli ki artık onları konuşacağız, onları izleyeceğiz, hafta sonlarını Survivor'la gecireceğiz. Fakat ote yandan bu azimle mucadele eden ekip bana başka bir şey hatırlattı. Baktım bizim Survivor'ı, efsane dizi Lost'u izler gibi izliyorum. Durup-duşunup, bizim hangi unlumuz, Lost'ta kime denk gelir diye hesap ediyorum. Lost'un Jack, Kate, Sawyer, John Locke, Danielle ve Mr. Eko'sunu adeta bizim unlulerimizde hayat bulmuşcasına takip ediyorum. Survivor'a bu gozle bakmaya başlayınca, kacınılmaz olarak hepsini Lost'un kahramanlarıyla eşleştirmek gerekir dedim.

İşte bu yuzden bugun Survivor Unluler takımını, Lost'un kazazedeleriyle aynı adada, aynı bedenlerde birleştireyim istedim. Sizce de benzemiyorlar mı?
NİHAT DOĞAN: Nihat sempatik tavırlarıyla bir anda adanın gozdesi oldu. Adaya adım atar atmaz unluler takımının manevi liderliğine soyundu. Sesi gur cıkıyordu her zamanki gibi ve arkadaşlarının her sorununda yardımlarına koşuyordu. Tıpkı, Lost'un yakışıklı doktoru Jack Shephard gibi... O da ucak adaya duşunce kendi acısını unutup herkesin derdine derman arar olmuştu. İşte bu yuzden benim hayali adamda Jack Shephard, bizim Nihat Doğan'da beden buldu.

OZGE ULUSOY: Lost'un en guzel kadını Kate'ti. Survivor'ın en guzeli ise şuphesiz Ozge Ulusoy. Kate, Lost'ta ilişkileriyle de cok konuşulmuştu. Ozge de gectiğimiz yaz Ferruh Taşdemir'le gercekleştirdiği bir gunluk evlilikle magazin sayfalarının manşetine oturmuştu. Şimdilerde yeni aşkı Tarhan Telli onun donuşu icin muthiş bir hediye hazırlıyor. Telli, aşkına elleriyle donattığı harika bir otomobil yapıyor. Ve Ozge hem guzelliği hem de ozel hayatındaki yoğun hareketlilikle adanın Kate'i olmaya hak kazanıyor.

DERYA BUYUKUNCU: Onu, biraz da inanılmaz vucudu ve muthiş serinkanlılığıyla genc kızların hayallerini susleyen Sawyer'a benzettim. Şimdi nereden cıktı bu demeyin. Sawyer, Lost'un, Derya da Survivor'ın en yakışıklısı değil mi? Sawyer icin Lost'u izleyenler, Derya'nın ucgen vucudunu gormek icin Survivor'ı
kacırmıyorlar. Vallahi etrafımda bu soruyu sorduğum onlarca kızın yalancısıyım...

PASCAL NOUMA: Lost'un cikolata renkli karakteri Mr. Eko'ydu. Survivor'ın siyahi yarışmacısı ise Pascal Nouma. Ancak onların tek benzerliği ten renkleri değil. İkisi de bazen cok agresif olabiliyor ve yine her ikisi de cok guclu. Mr. Eko, Lost'ta kafasını kızdıranlara temiz bir dayak atıyordu. Pascal'ı kızdıranların da sonu aynı olabilir. Aman dikkat!

ZEYNEP TUNUSLU: Zeynep Tunuslu ile Lost'ta Fransız kadın olarak bilinen Daniella Rousseau ikiz kardeş gibiler. (Elbette Tunuslu cok daha genc ve guzel) Fiziksel olarak birbirlerine benzeyen ikilinin mimikleri de aynı. Bir ortak yanları da, mistik duruşlarında ve gizemli hallerinde saklı.

TANER: Taner, adada John Locke'luğa soyunuyor. İkisinin saclarını kazıtmış olması ve yeşil tişort giymeleri ilk benzerlikleri. Ancak onları ortak kılan şey ikisinin de cok maceracı ruha sahip olmaları. Locke, adaya duşer duşmez elinde palayla ormanın icine dalmış, domuz avlayıp keşif yapmıştı. Taner de palayla ormanı keşfe cıktı. Ancak maalesef elleri boş kaldı. Bu cocuğa da dikkat diyorum...

ACUN ILICALI: Benjamin Linus, Lost adasının yoneticisiydi. Sakin haline ve sinirleri alınmış gulumsemesine karşın adanın en guclu, en fazla şeyi bilen isimlerinden birisiydi. Survivor adasında ona bir karşılık bulmaya calışırsak, bu ancak Acun Ilıcalı olur. Acun, Turk halkının gonlunde kurduğu bu tahtla, daha bin kere ıssız bir adaya duşer ama her durumda yine yolunu bulur...