emel sayın, ahmet ozhan, muhteşem yuzyıl, op beni hunkarım, suleyman, emel sayın ahmet ozhan

Son ayların en cok konuşalan olay dizisi Muhteşem Yuzyıl'a bir de Emel Sayın ve Ahmet Ozhan karıştı Melek'lerim
"Nasıl yani?" dediğinizi duyar gibiyim; buyrun Melek'ler

Kanuni'yi dillerine doladılar

Ahmet Ozhan ile Emel Sayın, Muhteşem Yuzyıl'ı dillerine doladı

Ozhan, Kanuni’nin opuşmesini eleştirenlere taş attı: “Bu diziyle milletin hamasi duyguları zirve yaptı. ‘Suluman opuşmez, duşunce gucuyle hamile bırakır’ gibi oldu. Bırakın adam opsun”

“SULUMAN, OP BENİ HUNKÂRIM”

Turk Sanat Muziği’nin iki dev ismi Emel Sayın ile Ahmet Ozhan onceki akşam Aşk-ı Muhabbet adını verdikleri konserleriyle Bostancı Gosteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. İkili, sahnede Muhteşem Yuzyıl dizisini ti’ye alırken, Sayın’ın Hurrem taklidi buyuk beğeni topladı. Unlu sanatcı bir ara Ozhan’a, “Suluman, op beni hunkÂrım” diye seslendi.

OZHAN, SAYIN’I UC KERE OPTU!

Ahmet Ozhan, Emel Sayın’ın bu sozleri uzerine onu uckere optu. Ozhan daha sonra seyircilere donerek, dizide Kanuni’nin Hurrem’i opmesini eleştirenlere taş attı: “Kanuni Sultan Suleyman ile bir dizi başladı, milletimizin hamasi duyguları zirve yaptı. ‘Suluman opuşmez, hatta duşunce gucuyle hamile bırakır’ gibi oldu! Bırakın adam opsun. Zaten hanımı değil mi?”