• 15-07-2022, 01:06:59
    Frank Herbert
    Dune #4
    Dune'un İmparator Tanrısı

Hadi Benotto'nun konuşmasından, Rakis gezegenindeki Dar-es-Balatta yapılan keşifleri bildiren pasaj:

Bu sabah size, icinde diğer bazı şeylerle birlikte, ridulia kristal kÂğıdına yazılmış el yazmalarından oluşan gorkemli bir kolleksiyonun da bulunduğu bu harika mahzeni keşfettiğimizi duyurmak benim icin buyuk bir zevk. Bunun yanı sıra, II. Leto'nun yani İmparator Tanrı'nın orijinal gunluklerini bulduğumuza inanmamızı sağlayan nedenleri gozlerinizin onune serebilmek icin, keşiflerimizin guvenilirliğini gosterecek kanıtlarımızı sunmaktan da gurur duyuyorum.
    İlk olarak size, hepimizin Calınmış Gunlukler adıyla bildiğimiz tarih hazinesini, bilinen eski zamanlara ait, atalarımızı anlamamızda yuzyıllardır cok değerli yardımları olmuş ciltleri hatırlatmak istiyorum. Calınmış Gunlukler'in şifresi hepinizin bildiği gibi Uzay Loncası tarafından cozulmuştur; ve Lonca Anahtarı yontemi, yeni bulunan bu ciltlerin cevrilmesinde de kullanılmıştır. Lonca Anahtarının antik değerini kimse yadsıyamaz, cunku bu ciltler onunla ve sadece onunla cevrilmiştir.

NOT: Tarayan ve pdf haline getiren sevgili 'pc-kolog'un ellerine ve gozlerine sağlık.

Tarama ve pdf: Pc-kolog
    Epub ve Mobi: balci60

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Gizli İçerik:

Gizli İçerik: