yeliz şar davut guloğlu yeliz şar wwwdavut guloqluproqcom
yeliz şar, davut guloğlu, ece erken, haberleri,

Davut Guloğlu, Ece Erken ile samimi goruntulenince, Davut'un eski nişanlısı Yel Şar "utanıyorum ahlak sıfır" dedi.

İşte o haberin detayları Melek'ler

Ece Erken, “Kardeşim” dediği 12 yıllık arkadaşı Yeliz Şar’ın eski nişanlısı Davut Guloğlu’yla hakkında cıkan aşk dedikodularını birkac aydır surekli yalanlıyordu. Ancak gecen cumartesi Arnavutkoy Balıkcısı’nda “Super Klup” programı tarafından cekilen samimi goruntuler, ciftin ilişkisini gozler onune serdi. Milliyet gazetesinin haberine gore cam kenarında goruntulenen ikili şakalaşırken Guloğlu, Erken’i boynundan optu. Cıkışta ise ikili goruntulendiklerinden habersiz olarak, “Programımızın başarısını kutladık” acıklamasını yaptı.

‘Yanağından opmuş’

Ancak eski nişanlısı Davut Guloğlu’yla sabah programı sunmaya başlamasının hemen ardından Ece Erken’le yıllardır suren dostluğunu bitiren Yeliz Şar, izlediği goruntuler uzerine twitter sayfasına, “Şaka gibi! Hayırlı olsun, gercekten dedikleri gibiymiş. Pes doğrusu... Rezalet utanıyorum, şuursuz, ahlak sıfır. Herkesin maskesi duşuyor” yorumunu yaptı. Ece Erken ise aynı dakikalarda Mahmut Tuncer’in evinde programı icin cekim yapmış, yemek yiyordu. Erken, ortağım anlamına gelen “ortim” sozunu kullandığı Guloğlu’nun yanağından optuğunu one surdu ve “Mahmut Tuncer der ki; haftaya balıkcıda Davut’u opecekmiş. Merak edenlere; ortim yanağımdan optu mu? Az sonra” diyerek espri yaptı.