• 15-07-2022, 00:49:51

Ari, yalnızlık ve kaybolmuşluk duygusunun onune gecemiyor bir turlu. Buz mavisi gozleri ve asla değiştiremediği ya da kazıyıp atamadığı gumuş renkli, uzun, gur saclarıyla hep dikkat cekiyor. Bakıcı ailelerin yanında gecen cocukluğunun ardından, nereden geldiğini ve kim olduğunu bulma isteğine karşı gelemiyor.

Sorularına yanıt aramak icin cıktığı yolculukta ona ışık tutan, uzun zaman once olmuş annesinden kalan bir mesaj: Kac! Ari, birilerinin ya da bir şeylerin ona cok yaklaştığını hissediyor. Ama kimden kactığını ya da neyin onu takip ettiğini bilmeden kendini koruyabilmesi cok zor.

Bildiği tek bir şey var: Doğum yeri New 2'ye donmesi gerektiği. Kasırgaların vurduğu New Orleans'ın yeniden kurulmuş hali olan New 2'nin yonetimi dokuz ailenin elinde. Burası oyle sıradışı ki Ari'nin hicbir farklılığı tuhaf kacmıyor. Ama karşılaştığı her canlı -ne kadar olumcul ve urkutucu olursa olsun- ondan korkuyor.

Ari yanıtı bulana kadar durmayacak. Ama bazı gerceklerin ortaya cıkması da bir o kadar korkunc ve tehlikeli...

Fantastik kurguda dunyalar birbirine giriyor! Şimşek Hırsızı ve Alacakaranlık severler, Karanlığın Kızı'nda karşılaşacakları birbirinden cekici karakterlerle bambaşka bir dunyaya adım atacak ve bu dunyayı cok sevecekler.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.
    -
    Gizli İçerik:
    -
    Gizli İçerik:
    -
    Gizli İçerik:

Gizli İçerik:
    (Duzenleme: Zamangezgini)

Tarama ve duzenleme bana aittir. Turkiye'deki yayımında seri adını cevirmediklerinden internette Turkce olarak kullanılan seri ismini, yani Tanrılar ve Canavarlar'ı (orijinali; Gods & Monsters) ekleyerek actım konuyu. Fantastik, paranormal, gotik bir roman. Mitolojik tanrılar, vampirler, cadılar vb. temalardan hoşlananlara tavsiye olunur. İlk kitabı itibariyle Alacakaranlık gibi romantizm uzerine kurulmadığını, o kaygıyı taşıyanlara cok cuzzi bir romantizm barındırdığını soyleyebilirim. Herkese iyi okumalar...