Kim Kardashian turkiye, turk duşmanı, turkiyede, turkiye aleyhine, cosmopolitan
Turk duşmanı olarak bilinen Kim Kardashian, bir Turk dergisine kapak olunca bakın nasıl da kızmış. Bu konu hakkında bir cift cumle kurmak isterdim ama kalsın, cokta tın ya Kim Kardashian kızmışmış hah ha hahh

Turk karşıtlığı ile tanınan Ermeni asıllı ABD'li yıldız Kim Kardashian, 'Cosmopolitan Turkiye'ye kapak olunca kızdı
Ermeni asıllı ABD'li oyuncu Kim Kardashian, nisan ayı icin Cosmopolitan dergisine poz verdi. Dergi de fotoğrafları ve roportajı, dunyadaki tum edisyonlarına yolladı. Cosmopolitan Turkiye de Kim Kardashian kapağı ile nisan sayısını cıkardı.
'BANA VERİLEN LİSTEDE TURKİYE YOKTU'
Turk dergisinde kapak olduğunu oğrenen Kardashian, bu duruma cok sinirlendi. Turk karşıtlığı ile tanınan Kardashian, "Fotoğraflarımın hangi ulkelerde cıkacağı bana soylendi. Ama listede Turkiye yoktu" diye konuştu.
'NİSAN' OLMASINA OZELLİKLE SİNİRLENMİŞ
Ermeni soykırımı iddialarını destekleyen ve bunun icin imza kampanyası başlatan oyuncunun sinirlendiği bir diğer nokta da olayın nisan ayında meydana gelmiş olması. Cunku, Ermeniler 24 Nisan'ı soykırım gunu olarak anıyor. (TMZ)