burcin bildik 118 33 eşi oldu 118 33 eşi karısı karısı oldu
118 33, burcin bildik, eşi, kalp krizi gecirdi, hakkında detaylı bilgiler

118 33 reklamıyla herkesin eleştirisine maruz kalan Burcin Bildik'in eşi tatilde kalp krizi gecirmiş...Gecmiş olsun diyor ve haberin ayrıntılarına geciyorum arkadaşlar

TİYATRO, muzik ve reklam dunyasının tanınmış isimlerinden Burcin Bildik’in eşi Zeynep Elcin Bildik, tatil icin geldiği Bodrum’da eşinin gozu onunde boğulma tehlikesi gecirdi. Kalbi dort kez duran ve hastanede guclukle calıştırılan Zeynep Elcin Bildik yoğun bakımda tedaviye alınırken, unlu oyuncu buyuk şok yaşadı. Gazetecilere acıklama yapan oyuncu, "Zeynep cok şakacıdır. Suyun ustunde yuzukoyun yatarken gordum. Şaka yapıyor sandık" dedi.

Bir bilinmeyen numaralar servisi icin ’Haydi eller’ diyerek oynadığı feminen şarkıcı karakteriyle dikkatleri ceken Burcin Bildik bir yandan eleştirilirken, bir yandan da fenomen haline gelmişti. Şirket tepkiler uzerine reklam filmini değiştirmek zorunda kalırken, aslında kendisi de şarkıcı ve oyuncu olan Burcin Bildik yıllar sonra une kavuştu.

Muğla’nın Bodrum İlcesi’ndeki Torba Koyu’nda bir turistik tesise arkadaşları ile birlikte 10 gunluk tatil icin gelen 42 yaşındaki Burcin Bildik’in 2009 yılında evlendiği 31 yaşındaki eşi Zeynep Burcin Bildik, dun saat 16.30 sıralarında yuzmek icin grupla birlikte denize girdi. Eşinden 20 metre kadar uzaklaşan genc kadının, bir sure sonra suyun ustunde yattığını goren vatandaşlar hemen harekete gecti. Zeynep Elcin Bildik, iskeleye cıkarıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin denize girdiği plajdaki turistik tesislerden gelen sağlık ekiplerinin ilk mudahaleyi yaptığı genc kadının kalbinin durduğu anlaşıldı. Genc kadına masaj ve suni teneffus yapılırken ambulans da cağrıldı. Biraz once şakalaştığı eşinin olumun eşiğine geldiğini goren Burcin Bildik buyuk uzuntu yaşadı. Bu sırada olay yerine gelen ambulans ekibinin ilk mudahalesi ile genc kadının kalbi calıştırıldı, ancak yeniden durdu. Kalbi dort kez calışıp duran genc kadın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kalbi durmuş halde gelen genc kadına burada Dr. Ergun Kacar mudahalede bulundu ve kalp yeniden calıştırıldı. Bildik, yoğun bakım unitesinde tedavi altına alınırken Dr. Kacar, "Genc kadın getirildiğinde kalbi durmuştu. Uzerinden hayati onem taşıyan bir sure gecmesine rağmen duran kalbi calıştırmayı başardık ve yoğun bakım unitesinde tedavi altına aldık. Şu anda kalbin calışması bir mucize. Yaşatmak icin ne gerekiyorsa yapıyoruz" dedi.

"EŞİM ŞAKA YAPIYOR SANDIM"

Olayın ardından uzun sure kendisine gelemeyen ve şoke olan Burcin Bildik, "Denize giriyorduk. Biraz ilerimdeydi, yuzu koyun yattığını ve hareket etmediğini gordum. Olay gozumun onunde oldu. Zeynep cok şakacıdır. Suyun ustunde yuzukoyun yatarken gordum. Şaka yapıyor sandık. Hareket etmeyince bir gariplik olduğunu anladık. Hemen iskeleye cıkardık. Yuksek tansiyonu vardı. Olanlara inanamıyorum" dedi.

BİLDİK’İN DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Burcin Bildik’in eşi Zeynep Elcin Bildik’in Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakım unitesinde tedavisi devam ediyor. Bildik’in bugun sabah cekilmesi gereken beyin tomografisinin solunum cihazına bağlı olması nedeniyle hareket ettirilememesinden dolayı cekilemediği belirtildi.

Gazetecilere acıklama yapan ve eşinin durumunu yoğun bakım unitesinin onunde bekleyerek oğrenmeye calışan Burcin Bildik, "Buyuk bir şoktayım hala kendime gelemedim. Eşimin fenalaşma nedeni tetkiklerden sonra belli olacak. Boğulmanın dışında yuksek tansiyona bağlı kalp krizi veya beyin kanaması da olabilir. Şu anda kalbi calışıyor, ancak solunumu yerine gelmedi. Bu nedenle solunum cihazına bağlı. Duzelmesini bekliyoruz ve onun icin dua ediyoruz" dedi.Bildik’in birlikte tatil yaptığı arkadaşları ile kaldıkları otelin yoneticilerinin de hastaneye gelerek bilgi aldığı goruldu.