Bilinmeyen Numaralar servisinin reklam yuzu Burcin Bildik'in eşi maalesef hayatını kaybetti melekler...
Salı gunu tatil yaptıkları Bodrum'da denize girdikleri sırada fenalaşan Zeynep Bildik,hemen hastaneye kaldırıldı.Ancak tum mudahalelere rağmen kurtarılamayarak dun akşam hayatını kaybetti.
Akşam saatlerinde bir basın acıklaması yapan Burcin Bildik şoyle konuştu;
“Uc yıl once evlendiğim sevgili eşimi bugun 15.45 itibarı ile kaybettim, şu anda O’nu sonsuzluğu uğurlamış bulunuyorum. Benim hayatımın ışığı olan eşimi ışıklar icinde son yolculuğuna uğurladım. Tum sevenlerine, dostlarımıza, hayranlarına, yakınlarımıza duaları icin teşekkur ediyorum. Onun icin dua etmeye devam edin. Allah sevgili karıma yeni yolunda hayırlar nasip etsin, yolu ışıkla dolu olsun. 14 Şubat sevgililer gununde tanışıp 14 Şubatta evlendik. 14 Şubatta evlenenler hep evli kalırlar, O benim icin cok onemli ve değerli bir hayat bıraktı. Onun istedikleri doğrultusunda soylediği gibi hayatıma devam edeceğim. Beni hayatım boyunca her zaman cok destekledi, cık kısa surede birlikte olsak cok uzun bir sure birlikte olduk. Zeynep benden hicbir zaman aciz yada zayıf gorunmemi istemezdi. Bu nedenle hepinizi, basın mensuplarına doktorlara bizi yalnız bırakmadıkları icin saygı ve hassas davranışları icin teşekkur ediyorum. Bundan sonra resmi prosedurler yerine getirilecek."
"ORGANLARI BUYUK HASAR GORMUŞ"
Eşinin organlarını bağışlanması konusunda ise sanatcı Bildik “Doktorlarla bunu konuştuk, cunku Zeynep organ bağışına karşı cok istekli ve samimiydi. Ancak kalbinin 10 dakikadan fazla durması ve beyin kanamasının yuksek duzeyde olması nedeniyle organları buyuk hasar gordu. Beyin oksijensiz kaldığı icin organlar hasar gordu. Bu saate kadar organları kurtarabilir miyiz, organları sağlam alabilir miyiz, diye beklediler ama gercekleşmedi. Organların başka birini yaşatamayacak kadar hasarlı olduğu ortaya cıkınca yapacak bir şey kalmadı" dedi.
Bildik, “İstanbul’da Cuma gunu cenaze namazı duzenlenecek ve ardından aynı gun ikindi namazından sonra memleketi olan Luleburgaz’da defnedeceğiz. Burada ise cenaze işlemlerini yapıp, yarın ucakla İstanbul’a gotureceğiz. Olum cok acık olduğu icin otopsiye de gerek gorulmedi. Eşimin olumu anevrizmaya bağlı beyin kanaması ile ilgili bir durum. Zeynep’in olumu bir ihmal değil tamamen ilahi takdirdir" dedi.
Merhuma Allah'tan rahmet ,sevenlerine başsağlığı diliyoruz...
https://www.meleklermekani.com/magazin/194805-11833un-oyuncusu-burcin-bildikin-esi-bogulma-tehlikesi-gecirdi.html
https://www.meleklermekani.com/magazin/194879-118-33-burcin-bildikin-esi-kalp-krizi-gecirdi.html