Sevgili Melek'lerim;
Gectiğimiz akşam, Ajda Pekkan, onceki gece Kuruceşme Arena’da konser verecekti. Tarkan, Fanta Genclik Festivali kapsamında Trabzon’da... Candan Ercetin; Kalamış’taki Galatasaray Spor Kulubu Sosyal Tesisleri’nde konser verecekti. Diyarbakır'dan gelen acı haber ile şarkılarını şehitler anısına soyleyen şarkıcıların, şarkıları yastaydı adeta...
Bu habere gecmeden once, dunyada ve ulkemizde barış istiyor "Şehitler olmez, Vatan bolunmez!" diyoruz.

Ajda Pekkan: Hepimizin yureğine ateş duştu
AJDA PEKKAN ŞARKILARINI ŞEHİTLER İCİN SOYLEDİ
* Ajda Pekkan, onceki gece Kuruceşme Arena’daydı. Konserini beklenenden erken bitiren sanatcı, “Bu gece Turkiye’nin canı yanıyor. Şehitlerimiz, hepimizin yureğine ateş duşurdu” diyerek sahneden indi.
* Pekkan’ın Diyarbakır’daki olayların ardından ekibiyle toplantı yaptığı, “bilet alan binlerce kişiyi mağdur etmemek ve terorun insanları sindirmesine izin vermemek icin” sahneye cıkmaya karar verdiği oğrenild
Tarkan kararı seyirciye bıraktı
Fanta Genclik Festivali kapsamında Trabzon’da sahneye cıkan Tarkan, iki şarkı seslendirdikten sonra izleyicilere “Dilerseniz bir şarkı daha soyleyip konsere son verebiliriz ya da şarkılarımızı bu acıların sona ermesi icin soyleyebiliriz. Ben sizin kararınızı bekliyorum” dedi. “Şehitler olmez, vatan bolunmez” sloganları atılması uzerine de “Uzun İnce Bir Yoldayım” turkusunu seslendirerek konseri noktaladı.
Candan Ercetin: Şehitler anısına
Candan Ercetin de Kalamış’taki Galatasaray Spor Kulubu Sosyal Tesisleri’nde konser verecekti. Unlu sanatcı sahneye cıktı, şehitler anısına “Yiğidim Aslanım Burada Yatıyor” şarkısını seslendirip geceyi noktaladı.